Radu Ştefan, prioritate naţională pentru "Tata Puiu"

Ultima actualizare:

    Radu Ştefan  e om de bază  la formaţia  Lazio Roma
Radu Ştefan e om de bază la formaţia Lazio Roma

Până la reluarea meciurilor oficiale, Anghel Iordănescu va încerca să-l readucă printre tricolori pe fundaşul lui Lazio, Radu Ştefan.

Amicalul de aseară cu Danemarca a fost ultima partidă a României din acest an. Cum următoarea acţiune importantă e meciul cu Insulele Feroe de la 29 martie 2015, selecţionerul Iordănescu are timp şi pentru alte „proiecte”.

„Mi-am propus să rediscut cazurile anumitor jucători, care pot să mai dea mult fotbalului românesc”, a declarat tehnicianul de 64 de ani. Bineînţeles, prima ţintă a lui „Tata Puiu” este Ştefan Radu, titular la una dintre cele mai puternice echipe din Italia, Lazio Roma. Radu a anunţat recent că renunţă la naţională pentru că se simte stingher la lot. Plecarea lui Piţurcă l-ar putea face însă să se răzgândească, în funcţie de insistenţa cu care va fi dorit atât de Iordănescu cât şi de preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu. Pe lângă Ştefan Radu (28 de ani), selecţionerul îi mai are în vizor pe Mirel Rădoi (33 de ani) şi pe Cristi Săpunaru (30 de ani). Primul are însă dezavantajul că e pe final de carieră şi joacă de ani buni în Emirate, în timp ce al doilea trebuie să-şi găsească mai întâi o echipă de club, deocamdată fiind liber de contract.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net