Raffaella Fico: «Mi-am pierdut virginitatea cu Ronaldo»

Ultima actualizare:

    Raffaella a fost  împreună cu Ronaldo  timp de 11 luni
Raffaella a fost împreună cu Ronaldo timp de 11 luni

Superstarul portughez Cristiano Ronaldo a primit o grea lovitură! Raffaella Fico, fosta lui iubită, acum combinată cu Mario Balotelli, i-a distrus jucătorului de la Real imaginea de macho! Şi asta pentru că l-a descris ca fiind „mai slab la pat" decât atacantul lui Manchester City.

Într-un interviu pentru „Gazzetta dello Sport", Raffaella Fico a vorbit despre relaţia ei cu starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

"Mi-am pierdut virginitatea cu Ronaldo şi sunt mândră de acest lucru. Au fost 11 luni extraordinare", a spus fosta concurentă de la emisiunea „Big Brother", versiunea italiană. Întrebată care fotbalist este mai bun în pat, ea a răspuns fără ezitare: „Mario, cu siguranţă".

Raffaella Fico şi Mario Balotelli s-au cunoscut în mai 2011 la un emisunea „L'Isola dei ­Famosi", acolo unde tânăra de 24 de ani era concurentă, alături de sora ei, Abigail. În timpul adolescenţei, Raffaella îşi ajuta părinţii să se ocupe de micuţul lor magazin din Napoli, şi a intrat în atenţia opiniei publice în momentul în care şi-a scos virginitatea la licitaţie pe eBay.

A cerut un milion de euro, dar cum nu a primit aceşti bani, a renunţat să se mai vândă. Apoi, a făcut istorie la petrecerile "bunga bunga" ale fostul premier italian Silvio Berlusconi.

De curând, ea l-a iertat pe Mario Balotelli după ce fotbalistul a fost prins într-un club de striptease. „Nu mă deranjeazaă că merge la striptease, cu prietenei, atâta timp cât nu face nimic greşit. Oricum, tot la mine se întoarce pentru că sunt favorita lui", a spus Raffaella.

simeon stalpnicul png

S-a stricat «bijuteria» lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo a mai primit o lovitură, în aceste zile, asta după ce a aflat că nu este foarte bun la pat.

simeon stalpnicul png

Maşina sa de 300.000 de euro, cumpărată în urmă cu o lună, s-a stricat. Ronaldo se ducea la ziua colegului său de la Real, Pepe, când Lamborghiniul Aventador l-a „lăsat" în mijlocul străzii.

Starul madrilenilor a apelat la un taxi pentru a ajunge la destinaţie, lăsându-şi doi prieteni să aibă grijă de maşină.

image
image
image
image
image
image
fani ungaria jpg
Lionel Messi, Getty jpg
erling haaland, getty jpg
Nicolae Stanciu, Sportpictures jpg
Rugby jpg
Rafael Nadal, Getty jpg