«Rambo» a salvat Dinamo


    Rus este unul dintre  cei mai constanţi  jucători dinamovişti
Rus este unul dintre cei mai constanţi jucători dinamovişti

Mijlocaşul care le-a adus victoria „câinilor" în semifinala Cupei României disputată joi, cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, este poreclit „Rambo" de coechipieri după ce anul trecut, la un meci cu „U" Cluj, doi adversari au terminat meciul la spital.

Laurenţiu Rus a debutat pentru gruparea din Ştefan cel Mare în vara anului 2009. Dacă până atunci era doar un vis să joace pentru echipa „câinilor", omul de afaceri Marius Vizer, patronul echipei FC Bihor şi apropiat al conducătorilor dinamovişti, l-a ajutat să-şi îndeplinească visul.

El a intrat în graţiile lui Dario Bonetti, tehnicianul dinamoviştilor la aceea vreme, italianul folosindu-l în „primul 11" în mai multe derby-uri consecutive.

Revenit de la FCM Târgu-Mureş, unde fusese împrumutat în returul sezonului trecut, Rus s-a ridicat la standardele „câinilor", care erau sub comanda antrenorului Liviu Ciobotariu.

Acum, a devenit unul dintre cei mai bine cotaţi jucători din „Groapă", iar această revenire de formă se datorează în mare parte şi logodnicei sale Liana, care i-a fost alături în toată această perioadă.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de patru ani, având planuri de nuntă pentru acestă vară. Fiind un romantic incurabil, Rus şi-a dus iubita anul trecut, în Italia, la Verona unde a cerut-o de nevastă de la balconul lui Romeo şi Julieta, unul dintre cele mai cunoscute elemente din opera lui Shakespeare.

Liana a acceptat bucuroasă cererea în căsătorie. Cei doi locuiesc împreună, într-un apartament cu două camere, lângă Stadionul Dinamo, chiria fiind suportată de către oficiali clubului.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg