Răzvan le-a plătit salariile jucătorilor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Înaintea meciului cu Steaua, decisiv pentru lupta din vârful clasamentului, rapidiştii au avut din nou probleme. Jucătorii au tot sperat că patronul George Copos îşi va respecta cuvântul dat şi vor avea în conturi banii pe februarie. Nu s-a întâmplat deloc aşa, iar antrenorul Răzvan Lucescu, a decis să le plătească el o parte din salarii elevilor săi, tocmai pentru a fi sigur că situaţia nu se va agrava.

Rapid a avut o serie de trei înfrângeri consecutive şi nimeni nu mai credea că giuleştenii pot reveni în lupta pentru titlu, fapt pentru care prioritatea principală a lui George Copos n-a mai fost plata salariilor jucătorilor şi menţinerea motivaţiei în sânul lotului.

Ultimele rezultate i-au băgat înapoi în cărţi pe Pancu şi compania, dar patronul clubului n-a reacţionat pe măsură în ceea ce priveşte partea financiară.

Bourceanu a primit din partea echipei un tort

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Astfel, s-a ajuns la situaţia incredibilă ca Rapid să fie pe locul trei, la un singur punct în spatele liderului Dinamo, dar cu salariile neplătite din luna ianuarie. Asta deşi patronii celorlalte echipe implicate în lupta la vârf se bat în a promite şi a oferi echipelor prime care de care mai consistente.

Un simplu exemplu elocvent este faptul că la Steaua - Vaslui, gazdele au jucat pe o primă de 4.000 de euro de om, iar oaspeţii pe o primă de 10.000 de euro de om.

Colegii i-au făcut o glumă lui Alex, punându-i prăjitura pe faţă

simeon stalpnicul png

În comparaţie, rapidiştii au jucat la Mioveni nu doar gratis, ci şi cu salariul neluat de trei luni. Realizând penibilul şi pericolul situaţiei, George Copos a făcut o promisiune înaintea partidei cu Dacia Mioveni: "Bateţi şi aveţi banii pe februarie în conturi până la meciul cu Steaua!".

Deac şi compania au realizat acest deziderat, dar banii încă nu veniseră până ieri. Ca de fiecare dată însă, strategia probabilă de motivare a patronului este de a da banii chiar în buza derby-ului.

Paradoxal, în loc să ţină cu jucătorii, preşedintele Constantin Zotta i-a luat apărarea patronului George Copos. "Nu e uşor să ţii de unul singur un club, patronul nostru face un efort financiar uriaş. Până la urmă va plăti salariile, cu siguranţă", a fost declaraţia care creşte gradul de antipatie pe care Coman şi jucătorii îl simt faţă de conducător.

Această afirmaţie confirmă practic tot ce s-a spus după plecarea lui Dinu Gheorghe, adică faptul că Zotta nu e alături de echipă, ci e omul lui Copos responsabil doar cu organizarea. Totuşi, în condiţiile în care rapidiştii sunt neplătiţi din luna ianuarie, rămâne un mister de unde a izvorât motivarea giuleştenilor care au câştigat de două ori cu Vaslui, la CFR, cu Sibiu şi cu Mioveni, fapt care i-a băgat din nou în cărţile pentru titlu.

Se pare însă că liniştea la echipă a fost din nou păstrată doar pe cârca antrenorului Răzvan Lucescu, care a băgat mâna în propriul buzunar şi i-a premiat pe jucători de unul singur. Această practică a fost consacrată de Lucescu junior la Rapid încă din 2006, când feroviarii se băteau pentru titlu şi pentru semifinalele Cupei UEFA, dar George Copos nu mai plătise salarii de luni bune. Situaţia de atunci pare să se repete acum întocmai.

«Lippi», catastrofă împotriva Rapidului

Mihai Stoichiţă are un palmares dezastruos împotriva Rapidului, echipă pe care n-a reuşit s-o bată niciodată în cele nouă partide în care a întâlnit-o.

Au fost trei egaluri şi şase înfrângeri, 25 de goluri primite şi doar 8 marcate, iar ultimele două eşecuri suferite pe Giuleşti au fost de-a dreptul penibile: 0-4 în tur, când "Lippi" stătea pe banca Mioveniului şi 1-5 în sezonul 2009-2010, când acesta o antrena chiar pe Steaua.

Două dintre cele trei egaluri cu Rapid au fost obţinute în sezonul 1997-1998, când Stoichiţă a câştigat titlul cu Steaua chiar în faţa giuleştenilor lui Mircea Lucescu.

Bătaie cu tort, la ziua lui Bourceanu

Alex Bourceanu a împlinit ieri 27 de ani, iar colegii i-au oferit un tort de ciocolată. După ce i-au cântat "La mulţi ani" şi s-au aprins artificii, în momentul în care mijlocaşul a suflat în lumânări, roş-albaştrii i-au făcut o farsă şi l-au băgat cu faţa în tort.

Gestul a pornit o adevărată bătaie cu ciocolată, printre "victime" fiind şi Latovlevici, fostul său coleg de la Timişoara. Bourceanu a sosit la clubul din Ghencea în vara anului trecut, cei de pe Bega primind 700.000 de euro în cont. Mijlocaşul a reuşit repede să se impună şi din septembrie este căpitanul echipei.

Scandal pe bilete

Rapid a pus în vânzare 10.000 de bilete şi le-a trimis oaspeţilor cele 405 care le revin conform criteriului reciprocităţii. Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor stelişti, spune însă că are o convenţie conform căreia Rapid trebuie să le dea 600 de bilete.

Zotta îl contrazice şi spune că totul face parte dintr-un joc psihologic. "Cine e acest Mustaţă, Papion sau cum l-o mai chema? În ce calitate vorbeşte el de bilete la meci?", a spus Zotta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Neymar jpg
Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei naționale  FOTO Inquam Photos   George Călin jpeg
Romania Lituania (Sportpictures) jpg
Minge fotbal (EPA) jpg
ronaldo ceas facebook png
Antrenament nationala Romanie (Sportpictures) jpg
Ilie Oana (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net