Reghe a dat 500.000 € să plece de la Steaua

Ultima actualizare:

    Reghe va fi însoţit  la Riad şi de soţia  lui, Anamaria Prodan
Reghe va fi însoţit la Riad şi de soţia lui, Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf nu putea refuza oferta arabilor de la Al-Hilal. Aceştia i-au pus pe masă un contract de 5 milioane de dolari pentru următorii doi ani, iar tehnicianul a preferat să plătească din propriul buzunar clauza de reziliere a contractului cu echipa campioană, pentru a ajunge la banii arabilor.

Reghecampf şi staff-ul său s-au întâlnit ieri cu preşedintele Argăseală şi, după ce-au primit şi aprobarea telefonică a lui Becali, au semnat actele de despărţire.Tehnicianul de 38 de ani mai avea un an de contract cu roş-albaştrii, dar oferta arabilor a fost de nerefuzat.

Astfel, după mai multe runde de discuţii, cei din Ghencea l-au lăsat să plece acum, dar ca despăgubire au cerut 500.000 de euro.

Practic, Reghe nu a achitat suma întreagă decât în acte, fiindcă Becali nu-i achitase la zi salariul şi bonusurile de performanţă. În aceste condiţii, ieri după-amiază, antrenorul şi oamenii săi au oficializat despărţirea. Interesant e că la un moment dat, tehnicianul era dispus să continue în Ghencea, însă a cerut garanţii: bază de cantonament de cinci stele, transferuri puternice, plus garanţia că leafa jucătorilor nu va mai întârzia. Însă, patronul i-a replicat scurt că dorinţele sale nu vor fi îndeplinite prea curând şi Reghe a priceput mesajul.

„Ne-am înţeles asupra tuturor aspectelor, iar clauza de reziliere nu mai reprezintă o problemă", a comentat cel care a stat pe banca Stelei.

Reghe va lua azi calea spre ţările arabe, la Riad, urmând să semneze cu Al - Hilal, acolo unde va câştiga cinci milioane de dolari pentru următoarele două sezoane, dar va avea şi bonusuri de performanţă. „A fost alegerea mea să merg la Al - Hilal şi  cred că e cea mai bună decizie pentru familia mea. Fiecare îşi stabileşte drumul în viaţă aşa cum crede", a spus acesta.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net