"Reghe", ce ai învăţat în două ore?

Ultima actualizare:

    Laurențiu Reghecampf  trebuie să remedieze  situația la Steaua
Laurențiu Reghecampf trebuie să remedieze situația la Steaua

Patronul Stelei e recunoscut ca unul care se bagă peste antrenor, dar de multe ori a făcut-o foarte discret, pentru a nu-l umili pe respectivul. După ultimele rezultate nu mai e însă loc de fineţuri, iar Gigi Becali a intrat cu bocancii murdari în biroul lui Laurenţiu Reghecampf.

Latifundiarul l-a convocat luni la o conversaţie pe căpitanul care e gata să-i scufunde din nou corabia dată pe mână cu mare încredere. N-a fost vorba de discuţii, ci de un monolog al lui Becali, la care tehnicianul a luat notiţe. Pe scurt, Gigi i-a transmis lui Reghecampf cine să joace, cine să iasă din primul 11, cum să renunţe la permutarea jucătorilor pe posturi şi alte sfaturi utile pentru orice antrenor care n-a mai câştigat un meci oficial de pe 17 decembrie 2016.

„Dacă mă întrebaţi cine nu mi-a placut cum a jucat, pot să vă zic vreo trei, dar ştiam de De Amorim că are răni la unghii şi o să joace greu, iar Boldrin a fost totuşi acceptabil. Un singur jucător nu mi-a plăcut însă: Pintilii. Nu mai e ăla de pe vremuri, stă pe teren şi doarme. Se supără sau nu, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut la Steaua, îl îmbrăţişez, nu mai poate la Steaua. Am vorbit cu Reghe două ore şi i-am zis că am o «rugăminte». Nu mai poate să facă cum vrea el, jucători pe posturi diferite. Să se ştie cine e fundaş, mijlocaş dreapta, stânga, atacant, ăia să fie numai pe posturile lor. Vreau o echipă de titulari”, a declarat Gigi Becali. Următorul meci e sâmbătă, cu CS U Craiova, la Severin, şi rămâne de văzut dacă elevul Reghecampf are ţinere de minte sau e căpos şi riscă exmatricularea!

Face ping-pong cu Gnohere

simeon stalpnicul png

Gigi Becali l-a desfiinţat pe francez după partida cu Voluntari şi a spus chiar că e gata să-l dea înapoi lui Dinamo pe 100.000 de euro. După ce s-a mai calmat, patronul şi-a dat seama că nu e tocmai inteligent ce face, mai ales că în lipsa lui Alibec, atacantul de origine africană e tot ce are. Astfel, Becali s-a sucit în stilul său caracteristic. „Am glumit! Cum să-l dau înapoi pe Gnohere. Bizonul e bizon!”, a spus Becali, destul de neconvingător însă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net