Reghe nu a plecat de la Al Hilal


    Într-o discuţie avută cu reporterii Click!, Ana Maria Prodan a declarat că Laurenţiu Reghecampf rămâne la Al Hilalfoto: arhiva Click!
Într-o discuţie avută cu reporterii Click!, Ana Maria Prodan a declarat că Laurenţiu Reghecampf rămâne la Al Hilalfoto: arhiva Click!

Presa din Arabia Saudită a anunţat că Laurenţiu Reghecampf a fost demis şi toate site-urile de sport au preluat această informaţie. Anamaria Prodan a declarat în exclusivitate reporterilor Click! că Reghecampf nu a fost dat afară.

Prodan a menţionat că şefii de la Al-Hilal îl susţin pe Laurenţiu Reghecampf, în ciuda înfrângerii de vineri din finala Cupei Prinţului (1-2 cu Al-Ahli).

“Sunt cei mai mulţumiţi de munca lui Reghecampf. A dus echipa asta în două finale pe care ei nu le sperau. Prinţul Mohammed a spus că nu e vina lui. El a făcut tot ce a trebuie pentru ca echipa asta să ajungă în finală. Sunt foarte mulţumiţi de el şi sunt câţiva jucători care nu gândesc normal şi nu realizează că fotbalul e un joc de echipă şi că nu pot fi individualişti. Nu poţi să-i impui nimic antrenorului  când atacanţii nu înscriu nici măcar din penalty” , a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Laurenţiu Reghecampf a câştigat sezonul 2013-2014 cu Steaua, iar din vara anului 2014 este antrenor la Al Hilal. În vârstă de 39 de ani, a mai antrenat formaţiile: Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov şi Concordia Chiajna.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg