Reghe: «Suntem mult peste nivelul Ligii I şi suntem obligaţi să ajungem în finala Cupei!»

"Sunt două meciuri pe care le vom trata foarte serios. Steaua este echipa campioană, este cea mai bună echipă din campionatul românesc şi suntem obligaţi să câştigăm cele două meciuri şi să ajungem în finala Cupei României. Aceste lucruri sunt rezultatul unui traseu foarte lung, foarte multe ore de muncă. Este momentul să demonstrăm că putem câştiga atât campionatul cât şi Cupa României. Ne dorim foarte mult, nu suntem aroganţi, încercăm să câştigăm, orice rezultat pozitiv este bun pentru noi. Şi acum Steaua este favorită, este cea mai bună echipă din campionatul românesc, jucătorii sunt motivaţi şi îşi doresc să câştige. Steaua poate să pună foarte multe probleme. Nu am pierdut niciun meci în campionat, nu ştiu dacă putem face mai mult de atât. Steaua e cu mult peste ceea ce înseamnă nivelul Ligii I, suntem la opt puncte diferenţă, trebuie să se vadă acest lucru mâine seară. Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ajunge în finală", a spus antrenorul stelist.

Laurenţiu Reghecampf este convins de asemenea că echipa sa are forţa necesară să întoarcă în retur un eventual insucces în prima manşă împotriva echipei Dinamo: "Îmi doresc un rezultat pozitiv mâine seară, dar orice este posibil. Putem întoarce orice rezultat în retur. Pentru mine este un obiectiv important în cariera de antrenor, sper să reuşim să câştigăm atât campionatul cât şi cupa. Va fi spectacol din două puncte de vedere, stadionul va fi plin şi va fi o atmosferă frumoasă şi de fiecare dată când s-au întâlnit cele două echipe a ieşit un meci spectaculos".

Întrebat dacă jucătorii stelişti au promis un bonus financiar în cazul în care se califică în finala Cupei României, Reghecampf a spus că sunt meciuri foarte importante care nu necesită o motivaţie specială. "Orice jucător ajunge la acest nivel nu are nevoie de o motivaţie în plus. Vorbim de semifinala Cupei României. Jucătorii Stelei sunt în acest moment cu salariile la zi. Nu au o primă specială pentru că nu trebuie. Sunt meciuri importante pe care ei le tratează ca atare. Din vară se vor întâmpla multe lucruri, vor apărea multe lucruri noi, dar nu vom bloca niciun jucător care va avea oferte", a mai spus Reghecampf.

"Eu aş vrea să fim campioni mâine, vom încerca să ne câştigăm meciurile şi dacă vom avea o diferenţă foarte mare, putem spune că Steaua este din nou campioană", a mai spus Reghecampf.

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
cub theo rose png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
image png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Trupele speciale rusesti Speţnaz
kamala harris munchen munich 19 februarie 2022 foto epa efe
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg