România - Finlanda: cele mai importante faze din meci


    Bogdan Stancu şi compania se vor bate cu ungurii pentru calificare indirect, dar până la finalFOTO: AP
Bogdan Stancu şi compania se vor bate cu ungurii pentru calificare indirect, dar până la finalFOTO: AP

Naţionala României dispută azi un meci foarte important în lupta pentru calificarea la Campionatul European. Fără gol de marcat în ultimele 3 meciuri, românii sunt obligaţi să înscrie contra Finlandei pentru a ajunge la Campionatul European.

Min. 66: Finlanda deschide scorul!

Min. 56: Ocazie mare de gol pentru Finlanda, scăpăm ca prin urechile acului!

Min. 55: Bară a lui Torje! A doua a meciului pentru România!

A inceput repriza secundă. Hai România!

Este pauză. Scorul este 0-0, România dominând aproape toate cele 45 de minute, având numeroas ocazii, printre care şi o bară, dar nu au reuşit să înscrie.

Min 18: Ocazie incredibila a lui Bogdan Stancu, a carui minge este respinsa de sub bară. Din corner, finlandezii resping de pe linia porţii.

Min 15: Tătăruşanu salvează o situaţie incredibilă, cu un reflex extraordinara

Min. 8: Bară pentru românia! Bogdan Stancu trimite cu capul în bară, după un corner, după care tot el trimite peste poartă. România se prezintă foarte bine şi intenţiile ofensive sunt vizibile.

A început partida, cu o mare ocazie a lui Chiricheş, a cărui lovitură de cap, din interiorul careului, după un corner, a fost scoasă aproape de pe linia porţii de un finlandez. Faza s-a petrecut în minutul 1.

Calculele calificării la turneul final din 2016, din Franţa, sunt simple: Dacă obţinem în această seară un rezultat mai bun decât Ungaria – care joacă în această seară contra insulelor Feroe – nu mai avem cum să pierdem locul 2, calificant direct la turneul final. Dacă nu, aceleaşi calcule se pot face şi la etapa a doua. În acest moment, Ungaria, ocupanta locului 3, se află la trei puncte în spatele noastru în clasament.

Echipa de start a României în meciul contra Finlandei: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, D. Grigore, Raţ - Hoban - Torje, Sînmărtean, Chipciu - Keşeru, Stancu

Nou record de bilete vândute. Organizatorii au anunţat, la şedinţa tehnică făcută înaintea meciului cu reprezentanţii televiziunilor care au drepturi de transmisie a partidei România – Finlanda, că meciul se desfăşoară cu casa închisă. Toate cele 54.364 de bilete au fost epuizate, astfel că, dacă toţi posesorii vor intra în tribune, se va stabilit un nou record al „Arenei Naţionale”.

Stadionul a fost acoperit. La cererea organizatorilor meciului, Federaţia Română de Fotbal, acoperişul „Arenei Naţionale” a fost tras cam cu trei ore înaintea startului partidei. Pe de o parte federalii au vrut să se asigure că terenul nu se va strica dacă va începe ploaia, iar pe de alta deoarece cu acoperişul tras, stadionul devine un adevărat vulcan prin prestaţia suporterilor.

Chiar dacă porţile stadionului s-au deshis pentru spectatori de la ora 19.00, doar puţini oameni au reuşit să intre. Aceasta deoarece la aproximativ un sfert de oră de la deschiderea porţilor, turnicheţii s-au blocat din cauza unei probleme tehnice. Ea a fost remediată abia în jurul orei 20.00, timp ân care fanii au aşteptat la porţi.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Antrenor grupa B Iran   Carlos Queiroz jpg
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
image
image
image
image
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg