Roxana Vancea îi poartă ghinion noului iubit. Nici bine nu s-au cuplat, că tânărul a fost retrogradat


    Roxana Vancea l-a cucerit pe stelistul Iancu în urmă cu câteva săptămâni
Roxana Vancea l-a cucerit pe stelistul Iancu în urmă cu câteva săptămâni

Fosta asistentă de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1), Roxana Vancea, şi atacantul Stelei, Iancu, formează cel mai fierbinte cuplu al momentului. Din păcate, vestea nu i-a picat deloc bine patronului Stelei, care l-a pus imediat pe liber pe fotbalistul cu lipici la vedete tv, el urmând să fie împrumutat la Poli Timişoara.

Cruduţa şi Nilă au urmaşi la Steaua! Ultimul cuplu bombă din show-biz este cel format din atacantul echipei Steaua, Gabriel Iancu (21 de ani) şi fosta asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, sexoasa Roxana Vancea (25 de ani). Bruneta i-a picat cu tronc stelistului ahtiat după vedete tv, cei doi trăind de câteva săptămâni o poveste de dragoste ce ajunge să semene cu cea dintre Daniela Crudu şi Mihai Costea.

Nu de alta, dar Vancea are mari şanse să-i îngroape şi ea cariera lui Iancu, aşa cum a făcut-o şi colega ei, Cruduţa. Nici bine nu s-a aflat că cei doi sunt împreună, şi patronul Stelei, Gigi Becali, a luat foc. Venit in ianuarie 2013 la Steaua, de la Viitorul lui Hagi, Iancu a intrat în dizgraţia şefilor de la Steaua, el urmând să fie cedat sub formă de împrumut la Poli Timişoara. Se pare că viaţa extrasportivă tumultuoasă i-a pus capac fotbalistului, pe care Gigi Becali visa să-l vândă cu bani frumoşi în afară.

Iancu, însă, a prins în prea puţine rânduri echipa şi a marcat mai mult în afara terenului, în dormitoarele unor manechine şi vedete tv, pe care le-a vânat cu ardoare de când a devenit  fotbalist cunoscut la Steaua. Prieten de nebunii cu Nikolic şi Gabi Matei (ambii daţi afară de la Steaua), Iancu este ultimul mohican din gaşca celor trei fotbalişti, cunoscuţi drept „oile negre” ale echipei. Neinclus în lot la ultimele meciuri ale Stelei, Iancu urmează să părăsească echipa, la care are contract până în 2017, în momentul în care Steaua va avea semnătura lui Alibec (24 de ani), atacantul echipei Astra.

Se repetă telenovela Nilă-Cruduţa

Mihai Costea şi Daniela Crudu pe vremea când erau împreună
Mihai Costea şi Daniela Crudu pe vremea când erau împreună

Daniela Crudu (25 de ani) şi Mihai Costea (26 de ani) au format cuplul care i-a scos peri albi lui Gigi Becali. Cei doi s-au iubit cu disperare patru ani de zile, timp în care scandalurile la echipa Steaua s-au ţinut lanţ. Acuzată de Becali că-i distruge cariera lui Nilă, acesta având performanţe din ce în ce mai slabe pe teren, Cruduţa a renunţat până şi la postul ei de asistentă la emisiunea lui Dan Capatos, de dragul iubitului fotbalist, gelos din cale afară.

Surpriza a venit însă în toamna lui 2014 când cei doi, în loc să se căsătorească, s-au despărţit tot cu scandal. Daniela i-a propus lui Nilă în glumă să se despartă, iar spre surprinderea ei, acesta a acceptat, fotbalistul “traducând-o” de mai multe luni cu Alina Lica. “Avea o relaţie cu o fată, Alina, din Râmnicu Vâlcea, din februarie! A fost cu ea să dea probe şi în Polonia la noua echipă de fotbal. Toată Vâlcea ştia, numai eu nu! Eu îmi doream un copil cu el, renunţasem să mai iau anticoncepţionale”, a povestit Daniela în lacrimi, la “Acces Direct”. În acest moment, Nilă este liber de contract şi stă pe bară din iulie 2013, de când a părăsit echipa Steaua.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg