Sandu s-a dat cu duşmanul: îl susţine pe Gică Popescu la şefia FRF!

Ultima actualizare:

“Gică Popescu mi-a trimis ieri o scrisoare prin care solicita să îi fie suspendată poziţia de membru al Comisiei de Disciplină a UEFA, deoarece nu doreşte să fie afectată imaginea UEFA din cauza dosarului în care este implicat. Le vom comunica celor de la UEFA că înlocuitorul lui Gică Popescu o să fie Dumitru Mihalache”, a spus Sandu.

Mircea Sandu a afirmat că Gheorghe Popescu îşi va anunţa în primăvara acestui an candidatura la funcţia de preşedinte al FRF. “În martie-aprilie vrea să-şi expună punctul de vedere şi să îşi anunţe candidatura la funcţia de preşedinte. Eu îl susţin. Prin ceea ce a făcut în fotbalul românesc şi ceea ce face acum ca om de afaceri, e un prototip care poate candida cu toate şansele pentru funcţia de preşedinte”, a completat Naşu.

În 2014, când se va retrage din funcţia de preşedinte al FRF el vrea să devină preşedinte de onoare pentru a putea candida pentru un nou mandat în Comitetul Executiv al UEFA. “Ca şi preşedinte executiv eu îmi închei activitatea în mai 2014. Dacă aş fi preşedinte de onoare, mi-aş da tot concursul să-i ajut, iar dacă aş fi preşedinte onorific, aş solicita Comitetului Executiv să mă propună pentru un nou mandat la UEFA. Dacă în 2015 aş fi ales pentru un nou mandat, fiind la al treilea, aş putea fi numite vicepreşedinte al UEFA. Mi se pare că sunt mulţi ani de când m-am apucat de fotbal. 24 de ani sunt foarte mulţi, dar au trecut foarte repede. Vom scoate o carte albă a activităţii în 2014, cu bune şi cu rele”, a anunţat Sandu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net