Scor de maidan ├«n Liga a II-a. Bra┼čov - Re┼či┼úa s-a ├«ncheiat 11-2

25 noiembrie 2015
image
Ardelenii s-au apropiat de play-off dup─â aceast─â victorie clar─âFoto Click!

Liga I sufer─â sever din cauza problemelor financiare, dar m─âcar drepturile TV ┼úin totu┼či pe linia de plutire primul e┼čalon. La matineu e ├«ns─â curat─â jale. FRF a alc─âtuit ├«n ultimii ani dou─â serii cu c├óte 16 sau 14 echipe, dar niciodat─â n-au terminat sezonul ├«n aceast─â formul─â.

Multe cluburi au murit pe parcurs ┼či s-au retras din campionat sau au concediat to┼úi juc─âtorii ┼či au ├«ncheiat p├ón─â la urm─â campionatul cu copii ┼či juniori, f─âc├óndu-se de r├ós etap─â dup─â etap─â. Astfel au ap─ârut dezechilibre mari la unele meciuri ┼či implicit blaturi ┼či scoruri de maidan. Azi, ├«n intermediar─â, a fost o astfel de zi ├«n Liga a II-a, care ne-a propus c├óteva rezultate incredibile. Cel mai surprinz─âtor dintre toate s-a ├«nregistrat la Bra┼čov, ├«ntre FC-ul insolvent al lui Ioan Niculae ┼či Metalul Re┼či┼úa. Oaspe┼úii au mers la acest meci cu juniorii, dup─â ce juc─âtorii de la prima echip─â au intrat ├«n grev─â ┼či s─âpt─âm├óna trecut─â au ie┼čit de pe teren la un meci oficial, ├«n semn de protest fa┼ú─â de sclavia la care au fost suspu┼či ├«n ultimul timp. Iar ce a ie┼čit a fost un un adev─ârat masacru. Partida s-a ├«ncheiat 11-2, asta dup─â ce p├ón─â la pauz─â lucrurile p─âreau echilibrate ┼či la cabine s-a intrat doar cu scorul de 3-2. Gazdele au ├«nscris ├«ns─â de opt ori ├«n a doua parte ┼či de totul s-a ales praful.

O alt─â partid─â cu final halucinant, dar ┼či cu participan┼úi interesan┼úi, s-a disputat la Berceni. ACS, echipa comunei din sudul Bucure┼čtiului, aflat─â la primul meci cu fostul rapidist, Marian Rada, ca antrenor, a fost ├«nvins─â cu un sec 5-0 de Dun─ârea C─âl─âra┼či, adic─â nimeni alta dec├ót echipa unde tehnician este fostul interna┼úional, Ionel Ganea.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg