Stea norocoasă! Steaua – Oţelul 2:1

Ultima actualizare:

Gigi îl vrea pe "Riciu" consilier. "Gata, nu mă mai sfătuiesc cu Meme Stoica de acum încolo. S-a supărat pe mine, să fie sănătos! Îl iau pe Mircea Rădulescu, pentru că e de cinci ori mai bun, ştie de cinci ori mai multe!", a spus latifundiarul din Pipera.

Olăroiu e regretat încă de patron. Gigi Becali a mărturisit că şi acum îl regretă pe Cosmin Olăroiu. "Levy e un antrenor mediocru. Olăroiu e imens, e uriaş. M-am rugat de el să rămână şi am ajuns să-i promit 1,2 milioane de euro pe an. Avea nevoie de două milioane să facă o investiţie rapidă şi i-am scris hârtie că îi dau două milioane împrumut pe 20 de ani. Dacă intra în Ligă, îi scădeam un milion", a povestit europarlamentarul.

Levy a câştigat la debut cu Anorthosis Famagusta. Fostul tehnician al Stelei, Ronny Levy, a semnat, sâmbătă, un contract pe un an cu gruparea cipriotă Anorthosis Famagusta, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. El a şi câştigat aseară meciul său de debut, 3-1 în faţa celor de la Alki Larnaca. Levy are în Cipru un salariu de 20.000 de euro pe lună, dublu decât avea la Steaua.

Tibi Bălan, titular la debut. Ilie Stan a vrut să-i facă pe plac patronului şi l-a titularizat aseară pe nou-venitul Tibi Bălan, care a debutat în tricoul Stelei din postura de mijlocaş dreapta. De asemenea, Pablo Brandan a revenit pe postul care l-a consacrat, de fundaş stânga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
rapid otelul jpg
combo birligea si mama lui jpg
olaru fcsb liga europa jpg
Rares pop gol pentru rapid jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net