Steaua vrea trei jucători de la Dinamo

image
Cristi Bălgrădean ar putea fi înlocuitorul lui Tătăruşanu la Steaua (fotografii: Răzvan Păsărică)

Şefii “câinilor” au afirmat că îi vor lăsa să plece pe elevii lui Stoican ce vor avea oferte concrete, iar steliştii sunt interesaţi de Bălgrădean, Ţucudean şi chiar de căpitanul Dragoş Grigore.

La Dinamo se continuă reconstrucţia, dar mai mulţi oameni de bază vor fi puşi pe lista de transferuri. Deşi ţintele sunt cluburi din străinătate, nu e exclusă nici o mutare în Liga I, chiar la rivali. Dacă pentru atacantul Ţucudean discuţiile au fost deja demarate, noutatea constă în interesul pentru portarul Bălgrădean şi fundaşul Dragoş Grigore, cel care se află şi-n atenţia unor echipe bulgare. Mutarea steliştilor e justificată în condiţiile în care cei trei ar acoperi posturile ce vor rămâne din vară descoperite.

Dragoş Grigore

simeon stalpnicul png

George Ţucudean

simeon stalpnicul png

"Dacă cei de la Dinamo scot la vânzare un jucător valoros, normal că ne interesează. Vor veni la noi câţiva şi nu e nici o glumă", a anunţat Reghecampf. Apoi, a continuat: "Vrem să mai aducem un fundaş central, fiindcă îi avem doar pe Szukala şi Gardoş, în condiţiile în care Varela joacă pe partea dreaptă". Astfel, Grigore şi-ar găsi loc în echipa Stelei, în timp ce Bălgrădean ar suplini plecarea lui Tătăruşanu la Fiorentina.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Regina Elisabeta
Costel Bojog, noul jurat iUmor foto Antena 1
Mangia
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg