Steliano Filip, fără milă: ”Am fost penibili”

Ultima actualizare:

    Steliano FilipFOTO: Sportpictures.eu
Steliano FilipFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo a suferit luni seară a doua umilință din ultimele etape. După 0-6 cu FCSB, ”câinii” au fost învinși cu 0-5 de Universitatea Craiova, dar dacă scorul ar fi fost 10-0 pentru olteni nu s-ar fi mirat nimeni, atât de slabă a fost prestația bucureștenilor. La finalul jocului, fotbaliștii și antrenorii lui Dinamo și-au plâns de milă, însă nimic nu pare că mai poate salva situația ajunsă disperată după 7 eșecuri în ultimele 7 meciuri.

Meciul nu a avut istoric, soarta învingătoarei nefiind nici un pic la îndoială, mai ales după ce, în minutul 16, tânărul fundaș dinamovist Giafer a fost eliminat după un fault în careu. Practic, pentru ”alb-roșii” partida a început de la 0-1 și în 10 oameni, pentru că Houri nu a ratat de la 11 metri. Apoi, Ivan (min. 52), Cîmpanu (min. 58), Căpăţână (min. 62) şi Markovic (min. 90+1) și-au trecut și ei numele pe lista celei mai categorice victorii din disputele dintre cele două formații. La finalul jocului, Steliano Filip a făcut declarația care a prezentat cel mai bine modul în care a jucat Dinamo: ”Atât eu, cât şi restul echipei în această seară am fost penibili. Nu ne rămâne decât să muncim, să punem capul în pământ şi să câştigăm următorul joc, pentru că nu se poate în halul acesta. Problema este la noi, la jucători, nu la staff, nu la conducere. Noi intrăm pe teren şi în această seară ne-am făcut de ruşine şi până la urmă este imaginea noastră în joc. Nu se mai poate aşa, pentru că suntem la Dinamo şi indiferent cine intră pe teren trebuie să arate că merită să poarte acest tricou”, a declarat Filip după meci.

Nici căpitanul echipei, Deian Sorescu, nu era în apele lui la finalul confruntării: ”Sunt multe de spus, dar e prea repede, prea la cald. Vorbesc doar la supărare acum... Dacă nu ne schimbăm atitudinea vor veni şi alte înfrângeri. Sunt multe de pus la punct. De fiecare dată vorbim de viitor şi viitorul arată la fel! Întrebaţi-i pe cei responsabili de ce se întâmplă la Dinamo. Să sperăm ce orice antrenor vine să vină cu un plus, să ne trezească până nu e prea târziu. Dacă până acum am avut mereu noroc pe final, nu ţine norocul acesta mereu”, a declarat și Deian Sorescu.

Sorin Colceag, antrenorul care pare că îi ține locul cald lui Mircea Rednic, aflat în negocieri serioase cu Dinamo, i-a acuzat pe fotbaliști de dezastrul în care se află echipa. ”Nu cred că trebuie să aştepte motivaţie, trebuie să ştie că sunt la Dinamo, să fie conştienţi de asta. Ce motivaţie? Când te duci la doctor, pe masa de operaţie, îţi zice asistenta că doctorul nu are motivaţie? Sau la un restaurant bucătarul nu are motivaţie?  Păi du-te tată acasă dacă nu ai chef să munceşti. Ne-a lipsit total spiritul lui Dinamo, am dezarmat uşor, am făcut un pas în spate şi asta costă. Trebuie să-şi regăsească spiritul cât mai repede. Toţi cei care pot să ajute Dinamo trebuie să facă un pas în faţă”, a declarat tehncianul ”câinilor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net