Şumudică, din nou victima pariurilor? Vezi ce a păţit antrenorul cu Astra!


    Şumudică crede că arbitrii au avut ceva de câştigat de pe urma amicalelor echipei saleFoto: sportpictures.eu
Şumudică crede că arbitrii au avut ceva de câştigat de pe urma amicalelor echipei saleFoto: sportpictures.eu

Marius Şumudică încearcă să scape de această lume hidoasă a jocurilor de noroc, dar parcă ea se ţine scai de el.

După ce a fost suspendat pentru că a pariat pe meciuri din Liga 1, iar el a recunoscut că are o problemă cu aceste lucruri, tehnicianul a dat acum de altele. În cantonamentul din Cipru a avut două partide la rând în care arbitrii şi-au bătut joc de amicalele Astrei, iar el suspectează că aceştia au mizat bani grei la pariuri. Astfel, după ce miercuri, cu polonezii de la Pogon, ambele echipe au ratat intenţionat câte un penalty, pentru că au fost revoltător de inexistente, aseară, cu ucrainenii de la Zirka, s-a întâmplat mai rău, iar Şumudică a abandonat partida în minutul 80. De fiecare dată antrenorul campioanei crede că a fost vorba de lucruri necurate, arbitrii jucând la pariuri, cel mai probabil înscrierea multor goluri sau victoria outisederilor, de aici şi acordarea atâtor penalty-uri inexistente, dar şi a unor cartonaşe roşii pentru Astra. 

"Din moment ce jucătorii mei refuză să marcheze din penalty, vă dați seama. La fel și jucătorii adverși. Prima repriză a ținut 52 de minute, mă plictisisem. I-am tot spus că s-a terminat. A dat penalty după o fază în careu la noi, au dat pe lângă poartă. A râs și antrenorul lor. A fost mizerabil! Sunt mizerii care se întâmplă. Azi am jucat cu o echipă din Ucraina, am avut o brigadă din Rusia. Vorbeau aceeași limbă, noi nu prea, vă dați seama. La două cartonașe galbene, puteam să facem schimbare. Ne puneau în gardă. A început meciul, am împărțit echipa în două, sâmbătă o să joc cu prima echipă. Prima repriză, totul ok, a început balul. L-a dat pe Boubacar afară, dar tibia lui e praf. Jucau foarte tare, dar am tăcut din gură. Nu le-a dat niciun cartonaș. În repriza a doua, l-am băgat pe Buș înapoi, pe care îl schimbasem. Aveam 4 rezerve pentru jocul de azi. În două minute, a văzut roșu Balaure. Mi-am dat seama că nu are rost, să nu ne batem cu ei pe teren. Sunt interese și nu vreau să iau parte la așa ceva", a spus Şumudică, la Digi Fotbal Club.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg