Tamaș, la Steaua! Reacția dinamoviștilor: ”E o dezamăgire! Era ca și copilul meu!”

Ultima actualizare:

    Tamaş arată mândru tricoul pe care-l va purta la SteauaFoto: www.steauafc.com
Tamaş arată mândru tricoul pe care-l va purta la SteauaFoto: www.steauafc.com

Roș-albii sunt supărați că Gabi Tamaș, unul dintre jucători consacrați la Dinamo și un idol al galeriei, a semnat cu Steaua.

Rând pe rând, Cornel Dinu, Florentin Petre, Dragoș Grigore sau Mircea Rednic au dezaprobat transferul fundașului la rivala din Ghencea.

Eu l-am promovat la Dinamo. Am lucrat foarte bine cu el. Era un jucător de mare perspectivă. Oferta era egală cu cea făcută de Steaua, cu diferența că Steaua i-a plătit o sumă de instalare foarte mare, iar Dinamo nu putea să-i plătească acești bani și care nici mie nu mi se pare normal. Dar Tamaș are niște probleme financiare pe care nu vreau să le discut. E o chestie din trecut și avea nevoie de această sumă. Eu am vorbit cu el ultima dată aseară. I-am spus și eu părerea mea despre finalul de carieră, am insistat să vină la Dinamo. Este o dezamăgire, pentru că e ca un copil al meu. Măcar să dea randamentul pe care l-a dat atunci când avea 17 ani”, a spus Cornel Dinu la Dolce Sport.

Am rămas surprins, dar nu mă mir, ținând cont că el este mai zburdalnic. E un băiat extraordinar și îl iubesc ca pe un frate mai mic, pentru că am jucat atâția ani împreună. Eu am crescut altfel, am alt caracter, la mine nu se punea problema niciodată să merg la Steaua. Dacă joacă și se va ridica la nivelul suporterilor și al echipei sunt sigur ca-l vor adora si-l vor iubi", a spus și Florentin Petre.

”Nu știu dacă se maturizează...El se maturizează doar două, trei luni”, a spus ironic Mircea Rednic, antrenor care a lucrat mult timp cu Tamaș.

Foștii jucători ai lui Dinamo, ca spre exemplu Dragoș Grigore, au crezut că e o glumă, în timp ce fanii de pe rețelele de socializare îl rugau pe Marius Niculae să-l convingă pe Tamaș să nu semneze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net