Toşca l-a anihilat pe Messi


    Alin Toşca a debutat  în Spania chiar  contra lui Messi
Alin Toşca a debutat în Spania chiar contra lui Messi

Transferul lui Alin Toşca la Betis Sevilla a surprins pe toată lumea, jucători cu cotă mai bună decât el neavând accesibilă Primera Division. Se credea totuşi că fundaşul în vârstă de 24 de ani va freca banca de rezerve şi că va apărea doar sporadic. Nu e însă cazul. Toşca a fost titular în echipa andaluzilor la doar patru zile după ce a ajuns în Spania şi cu ce adversar: FC Barcelona!

Fostul stelist n-a avut însă emoţii şi a trecut şi peste oboseala acumulată în cantonamentul roş-albaştrilor, din Antalya. A jucat ca maşina de spălat, aşa cum se spune în jargonul fotbalistic, şi le-a făcut faţă cu brio lui Messi şi Suarez, catalanii care au ajuns cel mai mult în zona lui de acţiune.

Toşca a fost folosit într-un sistem cu trei apărători centrali, el fiind cel din stânga, şi doar cu Neymar nu prea s-a întâlnit. Betis a deschis scorul în minutul 75 şi a ratat victoria în minutul 90, când Suarez a egalat fără ca românul să aibă vreo vină.

Urmează derby-ul românilor, cu Andone

Alin Toşca a scăpat mai mult decât onorabil din înfruntarea cu titanii de la Barcelona, dar urmează un alt meci, cu un alt atacant pe val în Primera Division. Betis se va deplasa vineri pe El Riazor, din La Coruna, unde Florin Andone e zeu. Toşca va trebui să-i facă faţă internaţionalului român chiar în Galicia, unde s-a câştigat foarte greu în acest sezon. La toate se va adăuga disperarea lui Deportivo, care e la doar şase puncte deasupra liniei retrogradării. Andone n-a marcat în ultima înfrângere, 1-3 la Eibar, dar vrea să ajungă măcar la cota 8 împotriva lui Betis, echipă clasată pe locul 13.

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg