Toşca l-a anihilat pe Messi

Ultima actualizare:

    Alin Toşca a debutat  în Spania chiar  contra lui Messi
Alin Toşca a debutat în Spania chiar contra lui Messi

Transferul lui Alin Toşca la Betis Sevilla a surprins pe toată lumea, jucători cu cotă mai bună decât el neavând accesibilă Primera Division. Se credea totuşi că fundaşul în vârstă de 24 de ani va freca banca de rezerve şi că va apărea doar sporadic. Nu e însă cazul. Toşca a fost titular în echipa andaluzilor la doar patru zile după ce a ajuns în Spania şi cu ce adversar: FC Barcelona!

Fostul stelist n-a avut însă emoţii şi a trecut şi peste oboseala acumulată în cantonamentul roş-albaştrilor, din Antalya. A jucat ca maşina de spălat, aşa cum se spune în jargonul fotbalistic, şi le-a făcut faţă cu brio lui Messi şi Suarez, catalanii care au ajuns cel mai mult în zona lui de acţiune.

Toşca a fost folosit într-un sistem cu trei apărători centrali, el fiind cel din stânga, şi doar cu Neymar nu prea s-a întâlnit. Betis a deschis scorul în minutul 75 şi a ratat victoria în minutul 90, când Suarez a egalat fără ca românul să aibă vreo vină.

Urmează derby-ul românilor, cu Andone

Alin Toşca a scăpat mai mult decât onorabil din înfruntarea cu titanii de la Barcelona, dar urmează un alt meci, cu un alt atacant pe val în Primera Division. Betis se va deplasa vineri pe El Riazor, din La Coruna, unde Florin Andone e zeu. Toşca va trebui să-i facă faţă internaţionalului român chiar în Galicia, unde s-a câştigat foarte greu în acest sezon. La toate se va adăuga disperarea lui Deportivo, care e la doar şase puncte deasupra liniei retrogradării. Andone n-a marcat în ultima înfrângere, 1-3 la Eibar, dar vrea să ajungă măcar la cota 8 împotriva lui Betis, echipă clasată pe locul 13.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net