Ţucudean recunoaşte că a mers la Steaua doar pentru trofee. A luat 3

image
Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a jucat doar 17 meciuri pentru Steaua, dar au fost suficiente să câştige toate trofeele interne posibileFoto Click!

George Ţucudean a jucat în Ghencea un retur de campionat, trădându-şi sufletul de dinamovist. Nimeni nu i-a înţeles alegerea, dar acum, departe de Steaua, atacantul spune de ce a ales tricoul roş-albastru.

Deşi ne aşteptam să spună că totul s-a rezumat la bani, lucrurile stau diferit. "Nu regret niciun pic faptul că am fost la Steaua. Doamne fereşte! Orice experienţă contribuie la creşterea valorii de fotbalist. Am luat un campionat, am luat o cupă, Cupa Ligii, toate trofeele interne, deci nu am ce regreta. Astea rămân în CV-ul meu. O să vină fiul meu şi o să mă întrebe la un moment dat: 'Tati, ai fost fotbalist, ce trofee ai?'. Şi o să-i arăt că nu am stat degeaba. O să fie fotbalist şi o să vrea să mă întreacă, pentru că şi eu l-am depăşit pe tatăl meu. Orice lucru pe care-l fac reprezintă un pas înainte", a spus Țucudean, într-un interviu pentru Ring.

George Ţucudean n-are în acest moment echipă şi se antrenează cu UTA Bătrână Doamnă, din Liga a II-a, până când cineva se va interesa de serviciile lui.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
Atac într-un birou de recrutare din Siberia / Foto Captură Video / Twitter
accident motilor buun jpeg
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg