Ultimul drum, pe stadion

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În timp ce Morosini va fi înmormântat astăzi la Bergamo, misterul planează încă asupra cauzei infarctului fatal suferit de jucător chiar în timpul unui meci.

Fotbalul e în continuare în stare de şoc după decesul fulgerător al lui Piermario Morosini, tânărul de 25 de ani care şi-a dat viaţa pe teren, la propriu, sâmbăta trecută, în timpul partidei Pescara - Livorno din divizia a doua italiană.

Deşi nu era un nume foarte cunoscut în lumea fotbalului, Morosini a ajuns între timp pe buzele tuturor, manifestările de simpatie venind din întreaga lume. Cele mai impresionante scene au avut loc marţi, la Livorno, unde mii de suporteri s-au adunat pe stadionul echipei locale pentru o ultimă întâlnire cu fostul mijlocaş.

Astfel, turul de onoare făcut de sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Morosini i-a emoţionat până la lacrimi pe fanii lui Livorno. "Eşti în inimile noastre", "Tu eşti unul de-al nostru", au scandat suporterii pe parcursul scurtei ceremonii. De asemenea, coechipierii lui Piermario (îmbrăcaţi cu tricouri cu numărul 25, avut de fostul lor coleg mort la 25 de ani) au depus în jurul sicriului eşarfe şi coroane de flori.

simeon stalpnicul png

De la Livorno, Morosini a fost transportat acasă, la Bergamo, astăzi în jurul prânzului fiind programată şi înmormântarea. Alături de corpul fostului fotbalist a stat mereu logodnica sa, Anna. "E o femeie puternică. A dorit să nu fie filmată şi intervievată pentru că asta ar fi fost dorinţa lui Mario", a dezvăluit preotul care va oficia funeraliile.

În paralel cu ultimul drum al lui Morosini, medicii legişti cercetează rezultatele autopsiei fotbalistului, menită să precizeze cauzele stopului cardiac produs pe neaşteptate. "Nu există indicii vizibile macroscopic. Acum sunt necesare alte analize, aprofundate, inclusiv una toxicologică", au afirmat doctorii, care au la dispoziţie 60 de zile pentru a comunica rezultatele oficiale.

Misterul din jurul morţii lui Morosini a fost confirmat şi de unchiul său. "Piermario n-a avut niciodată probleme de sănătate. A murit exact ca sora mea, adică mama lui, decedată în noiembrie 2001. Niciodată n-am aflat din ce motive", a declarat Abramo Ferrari.

Morosini, familie blestemată

Mama lui Piermario- a murit în 2001Tatăl lui Piermario- a murit în 2003Fratele lui Piermario- s-a sinucis din cauza unor probleme de sănătateSora lui Piermario- persoană cu dizabilităţi,internată într-o clinică

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net