Ungurii au noroc cu carul şi rămân cel mai bun loc 3, ce duce la Euro

image
România şi Ungaria şi-au împărţit punctele la Bucureşti şi Budapesta şi ambele vor merge cel mai probabil direct la turneul din Franţafoto: Mediafax

Multă lume a spus că grupa F, cea în care a jucat şi România în preliminariile pentru Euro 2016, a fost cea mai slabă dintre toate. Totuşi, evidenţa îi contrazice pe aceşti negativişti.

Asta pentru că grupa noastră este foarte aproape să fie singura care trimite direct la Campionatul European, fără baraj, trei echipe. Primele două locuri, Irlanda de Nord şi România, au mers direct, după cum bine ştim, iar Ungaria e în acest moment cel mai bun loc trei, care înseamnă tot calificare fără baraj. Maghiarii au avut noroc pentru că au luat un singur punct din şase cu ultima clasată, Grecia, iar acesta nu s-a pus la socoteală în ierarhia locuilor trei. Alte echipe care au înceiat pe locurile 3 în grupele lor n-au fost atât de băftoşi şi vor trece prin focurile unui baraj. Vecinii noştri au răsuflat uşuraţi după ce Ucraina n-a învins Spania, aseară, la Kiev, şi nu i-a întrecut, iar Dzsudzsák şi compania mai au un singur hop de trecut, diseară, când Turcia nu trebuie să învingă Islanda la Konya, sau dacă o învinge, Kazahstan să nu câştige în Letonia. Cum e destul de puţin probabil ca ambele condiţii să se îndeplinească, aproape sigur Ungaria va merge şi ea la Euro fără baraj.

cub radu mirica animat gif
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
vladimir putin Sursă: Profimedia
prodan (2) jpg
MACAC YAKEI FOTO OITA PESS COM
vladimir putin si bomba nucleara
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg