Vasile Turcu a încercat să se sinucidă! Surse din spital: «Activitate cerebrală zero!»

simeon stalpnicul png
Vasile TurcuFoto Click!

Omul de afaceri Vasile Turcu, fost acţionar la Dinamo, a fost dus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii încearcă să îl resusciteze, surse din Poliţie declarând că acesta ar fi încercat să se sinucidă.

UPDATE 19:17: Surse din spital au declarat pentru Click! că starea lui Vasile Turcu este incertă: „Este la terapie intensivă, intubat, respiră pe aparate, inima nu are nevoie de susținere, inert - adică nu răspunde la niciun stimul, activitate cerebrală zero, nu ne putem pronunța asupra șanselor de supraviețuire.” Medicii ne-au confirmat că până la momentul actual, fostul acționar la Dinamo a suferit două stopuri respiratorii: unul acasă, când a încercat să se sinucidă, și altul la spital.

UPDATE 18.20: Vasile Turcu ar fi lăsat un bilet de adio înainte de tentativa de suicid, potrivit B1.

UPDATE 15.35 Surse oficiale din spital confirmă pentru Click.ro faptul că omul de afaceri este intubat, în stare foarte gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. ”În cazul pacienților care încearcă să se spânzure, este crucial timpul scurs până la eliberarea din ștreang. Dacă trec mai mult de trei-cinci minute, nucleii cerebrali se distrug”, au declarat sursele citate.

UPDATE 15.20 Conform sport.ro, surse din spital susţin că Vasile Turcu a murit. Informația nu a fost confirmată oficial.

UPDATE 14.45 În lumea fotbalului se aude că Vasile Turcu fusese părăsit de scurt timp de amantă. Certurile dese cu femeia mult mai tânără îl aduseseră în pragul disperării. în plus, el a fost recent la DNA pentru a da explicaţii în privinţa contractului dintre firma sa de construcţii şi Opera Română.

UPDATE 14.30 Omul de afaceri a încercat să se spânzure, el fiind găsit de soţia sa într-una din camerele vilei sale din centrul Bucureștiului. Femeia a strigat după ajutor și a cerut un cuțit cu care să taie cordonul de care atârna corpul omului de afaceri. Turcu a suferit mai multe fracturi şi un edem cerebral.

Vasile Turcu a fost mai mulţi ani acţionar al clubului Dinamo, dar în 2011 s-a retras. "Era un om puternic.Nu-l văd să se sinucidă, era foarte glumeţ", a spus Gigi Becali, conform Antena 3.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
florin piersic actor roman jpg
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
ioan gyuri pascu 465x390 jpeg
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali