Victor Becali a fost eliberat condiționat din închisoare


    Victor Becali a fost eliberat condiționatFoto Mediafax
Victor Becali a fost eliberat condiționatFoto Mediafax

Victor Becali a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare, însă acesta va fi eliberat joi seară. Victor Becali a fost închis pentru dosarul "Transferurilor" și a fost încarcerat la Poarta Albă, decizia instanței este una definitivă.

Astfel, Victor Becali a scăpat de un an din pedeapsă pe care o primisese inițial. Pe data de 14 septembrie Ioan Becali, fratele lui Victor Becali, a fost eliberat condiționat din închisoare, potrivit Digi24. Ioan Becalia a executat numai doi ani și jumătate din pedeapsă, deși sentința sa fusese de șase ani și patru luni de închisoare. 

În 2014 au fost condamnați Ioan Becali și Cristian Borcea în dosarul transferurilor, la închisoare pe o perioadă de 6 ani și patru luni, iar Victor Becali la 4 ani și 8 luni. 

Alături de aceștia au mai fost condamnați și George Copos să petreacă 3 ani și opt luni în închisoare, Mihai Stoica la 3 ani și șase luni, Jean Pădureanu și Gheorghe Nețoiu, ambii la 3 ani și patru luni, iar Gheorghe Popescu a fost condamnat 3 ani, o lună și 10 zile la închisoare. 

În afară de Cristian Borcea, cei 7 au fost eliberați condiționat. 

Victor Becali este judecat și pentru mită, acesta a încercat să mituiască un judecător pentru achitarea oamenilor din fotbal acuzați în acest dosar. Victor Becali ar fi fost dispus să-i ofere judecătoarei Geanina Terceanu suma de 195.000 de euro.

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
roxana hulpe colaj jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg