VIDEO - Gafă oribilă a portarului lui Mainz! Colegul lui Maxim a uitat unde e mingea


    Robin Zentner a vrut să-i paseze unui coleg, dar mingea era în spate. Când s-a prins, a început panicaFoto Click!
Robin Zentner a vrut să-i paseze unui coleg, dar mingea era în spate. Când s-a prins, a început panicaFoto Click!

Germania oferă de obicei portari siguri pe ei, Neuer şi Ter Stegen fiind doart vârfurile unor goalkeeper nemţi de mare excepţie. Totuşi, chiar şi la aceste case mari se mai produc greşeli copilăreşti, doar că a făcut jucătorul lui Mainz pare de neimaginat!

Mainz a jucat sâmbătă pe tere terenul Borussiei Mönchengladbach, air echipa lui Alexandru Maxim, titular la oaspeţi, a scos un punct din această partidă. În minutul 30, la scorul de 0-0, Robin Zentner, portarul lui Mainz a oferit însă faza anului. Acesta a primit o pasă înapoi de la un coechipier, dar după ce a preluat mingea şi-a luat ochii de la balon pentru a intercepta un coleg liber în teren căruia să i-l dea mai departe. Acesta nu "îmblânzise" însă "bestia" cu suficient talent, iar când Robin a pierdut-o din observaţie, aceasta a fugit bagabonţeşte spre poara sa. Zentner nu şi-a dat seama nicio secundă şi, crezând că mingea e pe loc, exact acolo unde o preluase el, a vrut s-o paseze cu latul coechipierului interceptat între timp. Şocul şi groaza s-au instalat însă pe faţa portarului când piciorul drept a lovit în gol pasa, balonul nefiind de găsit. Acesta a început disperat căutările şi, când l-a interceptat, a zbughit-o la fugă ca să reintre în posesie. A ajuns cu o fracţiune de secundă înaintea atacantului lui Gladbach, care a văzut prostia făcută de Robin, dar care a fost departe şi n-a putut să profite la timp. Oricum, Zentner a avut ceva de furcă cu Stindl, pe care n-a putut să-l învingă în lupta corp la copr şi a avut nevoie de ajutorul unui coleg ca să respingă.

"Mingea a venit spre mine învârtită, dar am crezut că am oprit-o. M-am uitat spre Gbamin ca să i-o pasez şi mi s-a părut că e acolo pentru că am văzut cu coada ochiului ceva alb chiar nude trebuia să fie mingea. Era însă punctul de la 11 metri. Balonul plecase. M-am panicat, dar am reacţionat repede şi, din fericire, am evitat golul", a declarat acesta după meci.

Până la urmă s-a încheiat 1-1, Zentner încasând un gol de la Vestergaard, în minutul 67.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
catherine zeta jones png
FotoJet (5) jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg