VIDEO Meme Stoica, luat de poliţie după ce a agresat un reporter. Imagini necenzurate!

Ultima actualizare:

    Meme Stoica
Meme Stoica

Managerul general al Stelei s-a dat în stambă şi în Macedonia, acolo unde Steaua susţine marţi meciul retur cu Vardar Skopje, din preliminariile Ligii Campionilor.

Pe numele lui Meme Stoica s-a făcut o plângere la poliţie, din cauză că a agresat un reprezentatn al presei din România, care dorea să asiste la antrenamentul de luni al Stelei.

Oficialul Stelei a înjurat-o pe Alexandra Tănăsescu (reporter) şi pe operatorul acesteia, ambii de la Pro TV. De asemenea, în conflict au fost implicaţi şi ofiţerul de presă al Stelei, precum şi oamenii de ordine de la stadion.

În noaptea de luni spre marţi,  reprezentaţi ai poliţiei au ajuns la hotelul Stelei în jurul miezului nopţii, ora locală, pentru a-l identifica pe agresorul jurnalistei ProTV, Alexandra Tănăsescu.

 Aceasta a primit îngrijiri medicale la spital şi i-a fost eliberat certificatul medico-legal. În urma agresiunii la care a fost supusă de oamenii de ordine de la stadion, mâna Alexandrei a fost bandajată de către medici.

Nimeni din staff-ul Stelei nu doarmea, Reghecampf şi Mihai Stoica discutând acum cu poliţia.

La ora 02:00 Mihai Stoica, managerul Stelei, şi-a asumat toată vina şi a urmează să fie condus la secţia de poliţie unde va fi audiat.

La ora 02:20 Cu o maşină pusă la dispoziţie de hotel, Mihai Stoica a ajuns la poliţie.

La ora 03:40 Alexandra Tănăsescu a părăsit secţia de poliţie, însă astăzi, la ora 09:00 va fi nevoită să se prezinte din nou. În schimb, Meme Stoica a mai fost reţinut câteva minute. Amânarea a fost cauzată de faptul că poliţia din Skopje nu avea un translator autorizat.

Marţi, la ora 09:00, Alexandra a fost chemată din nou cu înregistrările video ca probă şi i se va pune la dispoziţie un translator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net