Walter Zenga își lansează autobiografia. Dezvăluiri despre dragoste și fotbal

Ultima actualizare:

    Walter Zenga își lansează cartea autobiografică
Walter Zenga își lansează cartea autobiografică

Celebrul antrenor italian de fotbal a scris o carte în care vorbește în detaliu despre viața sa, cariera în fotbal și capitolul cel mai arzător, dragostea! Aceasta se numește “Am fost Omul Păianjen”!

La cei 61 de ani ai săi, Walter Zenga, celebrul fost portar de la Inter Milano, își rearanjează viața după anunțul divorțului de Raluca, cea care i-a fost soție timp de 17 ani. Walter arată mai bine ca oricând, s-a mobilizat și este foarte prezent în online și social media. Pandemia i-a reorganizat prioritățile și l-a făcut să se gândească mai bine la viața lui. A scris, astfel, o carte în care a decis să povestească tot!

“Omul Păianjen s-a întors în oraș!"

“Omul Păianjen s-a întors în oraș! Ați înțeles! În sfârșit, este gata cartea mea biografică: viața, fotbalul și dragostea! Vă voi vorbi despre toate! Vă invit să o comandați, să o citiți și să îmi spuneți ce credeți despre ea”, a spus Walter Zenga pe pagina sa de Instagram. De o bună bucată de timp, Walter Zenga s-a întors la Milano, orașul lui de suflet, și se preocupă de imaginea și cariera sa. Asta în timp ce Raluca, fosta sa parteneră de viață, a rămas în Dubai, alături de cei doi copii ai lor, Walter Jr și Samira Valentina, semn că relația dintre ei s-a rupt definitiv și nu mai există cale de întoarcere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Paksi FC Corvinul Hunedoara (EPA) jpg
Spania, EURO 2024 (EPA) jpg
fcsb stefanescu jpg
Copa America (EPA) jpg
Thomas Muller (EPA) jpg
Anglia Olanda, EURO 2024 (EPA) jpg
Banner Denis Drăguș
image
actualitate.net
image
actualitate.net