Zile decisive pentru Reghecampf la Steaua

Ultima actualizare:

Campioana Steaua nu a mai câştigat de patru meciuri, iar patronul Gigi Becali a intrat în fibrilaţii. Cu toate astea, antrenorul Laurenţiu Reghecampf pune semieşecurile din ultimele jocuri pe seama unor “accidente” şi susţine că nu există nici o criză de formă la elevii săi. Becali nu mai este dispus să tolereze astfel de greşeli şi i-a dat ultimatum lui Reghe: victorie cu Astra, duminică, sau postul îi este pus în pericol.

Revenirea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Stelei a fost salutată de toată lumea. Cu atât mai mult cu cât primele lui rezultate, până în pauza competiţională din iarnă, au fost de partea sa. Steliştii au câştigat pe bandă rulantă şi au intrat liniştiţi în 2016, cu gândul la campionat şi la Cupa Ligii şi Cupa României. După perioada de pregătire, lucrurile nu au decurs în direcţia dorită de stelişti. Campionii par din ce în ce mai obosiţi, iar victoriile întârzie să apară. Fie că e vorba de campionat sau de Cupa României, fotbaliştii lui Reghecampf au arătat momente de debusolare în toate jocurile, iar patronul Gigi Becali este din ce în ce mai îngrijorat.


    Laurenţiu speră să ia  titlul în acest sezon
Laurenţiu speră să ia titlul în acest sezon

Atât de supărat a fost după primul meci din play-off,  cel cu Dinamo, încât a răbufnit: “Nu înţeleg ce s-a întâmplat. L-am întrebat pe Reghe. Ei mi-au spus că nu s-a ţinut mingea la mijloc. Eu nu cred. Şi 3 jucători de la mijloc dacă nu sunt în formă tot nu se întâmplă ce s-a întâmplat în meciul ăsta. Dacă am ajuns să spun că ne-a dominat Dinamo, vă daţi seama cât de deranjat sunt”.

În stilul său caracteristic, Becali a continuat tirada, avertizându-l pe antrenor că un eşec în meciul cu liderul Astra, partidă programată duminică, i-ar putea pune în pericol scaunul: “Eu nu iau nici o măsură, pentru că l-am lăsat pe Reghe să facă tot ce vrea el, i-am făcut toate poftele. Mai am încă încredere în el, mai am încă încredere în echipă. Bine, mai aştept încă 2-3 meciuri, să vedem ce se întâmplă. Dacă nu batem Astra, spun adio titlului şi atunci vom vedea ce facem, va trebui să iau măsuri.  Câte accidente să mai tolerez? Am zis cu Voluntariul accident, cu Iaşiul accident, cu Dinamo accident. Câte accidente?! Păi dacă facem numai accidente se distruge şi maşinăria, se strică şi motorul şi toate se strică dacă facem numai accidente aşa. Bine, o să vedem”.

Gehbart, pe lista neagră

Laurenţiu speră să ia  titlul în acest sezon
Laurenţiu speră să ia titlul în acest sezon

Gigi Becali este decis să nu mai tolereze din vară la echipă jucători care nu l-au convins. Asta, indiferent dacă antrenorul se va opune sau nu. Pe lista lui neagră sunt deja fundaşul Paul Papp şi mijlocaşul german Timo Gebhart, adus în această iarnă de Reghecampf. “El, săracul, nu mai poate să joace fotbal. Eu am avut încredere în Reghe. El mi-a zis «patroane îl luăm, îi dăm 5.000 de euro şi îi facem două contracte». I-am dat 5.000 pe lună timp de 6 luni şi are încă un contract pe doi ani, cu 15.000 pe lună, dacă dă randament. A spus el că va da 10 goluri. Eu nu cred că va da nici jumătate de gol”, a spus Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net