Cicâldău a marcat, Galatasaray a pierdut din nou. E pe 15 în clasament

Alexandru Cicâldău credea că venirea noului antrenor de la Galatarasay a aduce și victoriile la echipă. Nu a fost deloc așa.

Alexandru Cicâldău a marcat degeaba pentru Galatasaray (FOTO: EPA)
Alexandru Cicâldău a marcat degeaba pentru Galatasaray (FOTO: EPA)

Titular în meciul disputat de Galatasaray pe propriul teren împotriva liderului campionatului Turciei, Trabzonspor, internaționalul român Alexandru Cicâldău a reușit să deschidă scorul și să-i facă pe fani că schimbarea antrenorului va schimba și soarta tristă a echipei. Numai că degeaba a marcat fostul craiovean din penalty în minutul 31, pentru că oaspeții au egalat prin Bakasetas în minutul 84 și, mai mult, în minutul 90 au reușit să și învingă, grație golului marcat de Visca.

Alexandru Cicâldău a jucat până în minutul 71. Al doilea român din lotul celor de la Galata, Olimpiu Moruțan, a fost introdus pe teren pe finalul partidei, în minutul 88, în speranța că va putea conserva rezultatul de egalitate, care în condițiile actuale ale crizei formației din Istanbul era echivalentul unei victorii.

După 23 de etape, Trabzonspor este lider în clasament, cu 54 de puncte, în timp ce Galatasaray este pe 15, cu 27 de puncte și începe deja să-și facă griji în privința menținerii pe prima scenă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net