Cicâldău a marcat, Galatasaray a pierdut din nou. E pe 15 în clasament

23 ianuarie 2022

Alexandru Cicâldău credea că venirea noului antrenor de la Galatarasay a aduce și victoriile la echipă. Nu a fost deloc așa.

image
Alexandru Cicâldău a marcat degeaba pentru Galatasaray (FOTO: EPA)

Titular ├«n meciul disputat de Galatasaray pe propriul teren ├«mpotriva liderului campionatului Turciei, Trabzonspor, interna╚Ťionalul rom├ón Alexandru Cic├óld─âu a reu╚Öit s─â deschid─â scorul ╚Öi s─â-i fac─â pe fani c─â schimbarea antrenorului va schimba ╚Öi soarta trist─â a echipei. Numai c─â degeaba a marcat fostul craiovean din penalty ├«n minutul 31, pentru c─â oaspe╚Ťii au egalat prin Bakasetas ├«n minutul 84 ╚Öi, mai mult, ├«n minutul 90 au reu╚Öit s─â ╚Öi ├«nving─â, gra╚Ťie golului marcat de Visca.

Alexandru Cic├óld─âu a jucat p├ón─â ├«n minutul 71. Al doilea rom├ón din lotul celor de la Galata, Olimpiu Moru╚Ťan, a fost introdus pe teren pe finalul partidei, ├«n minutul 88, ├«n speran╚Ťa c─â va putea conserva rezultatul de egalitate, care ├«n condi╚Ťiile actuale ale crizei forma╚Ťiei din Istanbul era echivalentul unei victorii.

Dup─â 23 de etape, Trabzonspor este lider ├«n clasament, cu 54 de puncte, ├«n timp ce Galatasaray este pe 15, cu 27 de puncte ╚Öi ├«ncepe deja s─â-╚Öi fac─â griji ├«n privin╚Ťa men╚Ťinerii pe prima scen─â.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
raikkonen kimi gettyimages 1279628813 jpeg
simona halep jpg
FotoJet jpg
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg