Cosmin Olăroiu a câștigat duelul românilor din Emirate

Ultima actualizare:

Cosmin Olăroiu redescoperă fascinația fotbalului din Emiratele Arabe Unite și câștigă meciuri pe bandă rulantă. Ultima victimă a fost chiar un român: Daniel Isăilă.

Cosmin Olăroiu este un antrenor foarte respectat în Emirate (FOTO: EPA)
Cosmin Olăroiu este un antrenor foarte respectat în Emirate (FOTO: EPA)

În etapa a 11-a a campionatului Emiratelor Arabe Unite, formația antrenată de Cosmin Olăroiu, FC Sharjah, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Bani Yas, pregătită de Daniel Isăilă. Golurile au fost marcate de Caio (31), Rashid (48) şi Gustavo (75).

În clasament, Al Sharjah este pe locul 4, cu 19 puncte, iar Bani Yas este pe locul 11, cu 12 puncte. Lider este Al Ain, cu 27 de puncte, echipă urmată de Al Wahda, cu 20 de puncte, pe trei fiind Shabab Al-Ahli Dubai, cu 20 de puncte.

Numit la cârma formației FC Sharjah la 10 noiembrie, Cosmin Olăroiu este neînvins în cele șase meciuri disputate. Patru dintre ele au avut loc în Cupa Ligii din Emirate, două încheindu-se cu victorii și celelalte două cu remize. În campionat, Sharjah a câștigat ambele partide, dar tot mai are de recuperat multe puncte.

Cosmin Olăroiu este neînvins de la preluarea echipei

În vârstă de 52 de ani, Cosmin Olăroiu era unul dintre tehnicienii care ar fi putut prelua naționala României. Mirel Rădoi, fostul selecționer, chiar a declarat că pe Olăroiu îl vede cel mai îndreptățit să îi continue munca la prima reprezentativă. Numai că fostul tehnician al celor de la Steaua sau FC Național a decis să dea curs ofertei primite de la FC Sharjah înainte de a discuta cu cineva de la Federația Română de Fotbal.

Daniel Isăilă (49 de ani) a semnat cu FC Baniyas la 20 iunie 2020 și de atunci a condus echipa în 45 de partide. Înainte de această formație, el a activat în Arabia Saudită, la formația Al-Hazem, la care s-a aflat în perioada iunie 2018 - ianuarie 2020. Pentru a putea antrena acolo a renunțat la postul de selecționer al naționalei de tineret, care a fost preluat apoi de Mirel Rădoi și de acolo se știe întreaga ascensiune a fostului stelist, care a fost, până luna trecută, selecționerul naționalei de seniori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net