Cristiano Ronaldo, mărturii sfâșietoare despre moartea fiului: «Îi țin cenușa lângă cea a tatălui meu»

Cristiano Ronaldo a vorbit în cadrul unui interviu eveniment cu Piers Morgan despre momentele cumplite prin care a trecut, atunci când fiul său nou-născut a murit. Fotbalistul  a mărturisit că a fost cea mai sfâșietoare perioadă a vieții și a descris cum l-a schimbat această tragedie în relațiile cu iubita sa, Georgina și copiii lor. 

ronaldo cristiano epa efe h 57322289 jpeg

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei naționale a Portugaliei, și partenera sa, Georgina Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, au dezvăluit că fiul lor nou-născut, pe nume Angél, a murit la naștere, pe 18 aprilie, anul acesta, dar sora sa geamănă Bella a supraviețuit.

Probabil cel mai dureros moment prin care am trecut în viața mea de când a murit tatăl meu. Când ai un copil te aștepți că totul va fi normal și când ai o problemă este greu. Eu și Georgina am avut momente grele. A fost foarte, foarte greu de înțeles ce se întâmplă în acea perioadă a vieții mele. Probabil a fost cel mai dificil moment din viața mea.”, i-a mărturisit Cristiano Ronaldo lui Piers Morgan în cadrul celui mai recent interviu. 

Ronaldo a adăugat că ține urna cu cenușa fiului său, Angél, aproape de cea a tatălui său, care a murit în 2005 din cauza insuficienței hepatice.

Vorbesc cu ei tot timpul și simt că ei continuă să fie alături de mine. Mă ajută să fiu un om mai bun, să fiu o persoană mai bună, un tată mai bun. Îi țin cenușa lângă cea a tatălui meu

Cristiano Ronaldo a devenit copleșit de emoții în timp ce i s-a confesat lui Piers Morgan despre tragedia pierderii micuțului nou-născut și a povestit cum a plâns alături de fiul său cel mare, Cristiano Jr, când a dat vestea morții lui Angél celorlalți copii.

Copiii începuseră să întrebe „unde este celălalt bebeluș?”, explică el, discutând despre momentul în care logodnica sa a venit acasă cu doar unul dintre gemeni, o fetiță pe nume Bella.  

„I-am spus Georginei că trebuie să fim sinceri cu copiii"

Cristiano Ronaldo a spus că a plâns împreună cu fiul său cel mare Cristiano Jr, 12 ani, când i-a povestit despre moartea lui Ángel. Cu toate acestea, ceilalți doi copii ai lui Cristiano, Eva și Mateo, în vârstă de cinci ani, și Alana Martina, în vârstă de patru ani, au avut nevoie de mai mult timp să proceseze această veste tristă.

„I-am spus Georginei că trebuie să fim sinceri cu copiii, să le zicem că Ángel, s-a dus în Rai.”

După șase luni, Ronaldo a povestit și cum Angel a rămas parte din viața lor de zi cu zi.

În timp ce familia își plângea pierderea, Cristiano Ronaldo a spus că această situație l-a adus mai aproape de copiii săi și de Georgina.

El a adăugat: „Într-un fel, am devenit mai bun ca părinte și mai prietenos cu ei; inclusiv eu și Georgina am devenit mai apropiați.”

 „În cazul meu a fost mai bine. Am devenit mai prietenos cu Gio. Am fost dintotdeauna prieteni, dar simt mai multă dragoste pentru ea și pentru copiii mei și încep să văd viața dintr-o perspectivă diferită. Ultimele șase luni au fost cele mai dificile momente, de la moartea tatălui meu.

Atacantul portughez a dezvăluit că ține aproape cenușa fiului său, după ce a creat o capelă la subsol, unde este păstrată și urna cu cenușa tatălui său Jose Dinis Aveiro, care a murit în 2005 din cauza insuficienței hepatice.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg