Eroii României: ce spun „tricolorii”, despre parcursul excelent în Liga Națiunilor

Cu toate că a fost condusă de Lituania, România a reușit să întoarcă rezultatul și să consemneze încă o victorie în Liga Națiunilor, „tricolorii” învingând, marți, în duelul de la Kaunas. 

România a învins Lituania și în deplasare (FOTO: Sportpictures)
România a învins Lituania și în deplasare (FOTO: Sportpictures)

Cel mai valoros jucător din naționala de fotbal a României, Radu Drăguşin a comentat succesul echipei sale. „Suntem fericiti că am încheiat aceste doua meciuri cu două victorii! Din păcate, terenul nu a fost deloc bun. Într-un final, cum-necum, am reuşit să câştigăm toate cele trei puncte şi asta dovedeşte că suntem o echipă puternică, nu ne speriem de nimeni şi luptăm până la final”, a comentat fundașul lui Tottenham Hotspur, cotat la 25 de milioane de euro. 
La rândul său, Denis Drăguş, autorul golului victoriei pentru România la meciul cu Lituania, este de părere că „tricolorii” au tot ce le trebuie pentru a încheia neînvinşi partidele din grupa Ligii Naţiunilor. „«M-am descătuşat», a fost şi ziua fetiţei mele, mi-am dorit să înscriu pentru ea. Foarte important că am luat maximum de puncte, important că avem continuitate. Am simţit susţinere din partea lui Mircea Lucescu, mă bucur că ne face să avem încredere în noi, e important să mergem pe acest drum. Ne propunem să terminăm neînvinşi, avem forţa necesară să o facem”.

„Vom fi mai aproape de Mondial”

Purtătorul banderolei de căpitan al naționalei, Nicolae Stanciu, a adăugat: „Deocamdată ne gândim la luna viitoare, în care vom avea ultimele două meciuri, cu Kosovo şi Cipru. Cu siguranţă vom fi mai aproape de Mondial, mai ales dacă vom reuşi să câştigăm şi ultimele două jocuri. Avem nevoie de punctaj maxim, pentru că ştim că acesta este un criteriu pentru acel loc de baraj din Liga Naţiunilor. Dacă vom încheia cu două victorii cred că toată lumea va fi mulţumită, vom fi încrezători şi vom aştepta cu nerăbdare să vedem ce se va întâmpla la anul, în ce grupă vom fi. Cu siguranţă vom da totul pentru a ataca Mondialul”.
 „A fost un meci destul de greu, dar important este că am reuşit să luăm cele trei puncte. Nu am început jocul prea bine, dar până la urmă ne-am revenit. Cred că am făcut un meci bun. La penalty l-am simţit pe portar să vrea să meargă în colţul ăla dar sunt destul de sigur de mine şi ştiu că dacă dau tare e greu să scoată. Îmi doresc să marchez şi din acţiune acum, nu doar din penalty. Obiectivul nostru va fi să obţinem alte şase puncte la Bucureşti, să terminăm grupa cum am început-o. Trebuie să progresăm din punct de vedere al posesiei şi cred că uşor, uşor facem asta”, a concluzionat și autorul golului din penalty, Răzvan Marin. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Lituania România (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Lituania Romania (Sportpictures) jpg
nationala tineret calificare jpg
Neymar jpg
Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei naționale  FOTO Inquam Photos   George Călin jpeg
Romania Lituania (Sportpictures) jpg
Minge fotbal (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net