Fanii lui Everton vor să dea antrenorul afară înainte de a fi numit

Revoluție la Liverpool. Suporterii echipei Everton s-au adunat în faţa stadionului pentru a cere plecarea conducătorilor clubului, dar şi a antrenorului Vitor Pereira, care e favorit să devină noul manager al echipei, dar care nu a fost numit încă!

Vitor Pereira a antrenat și în China (FOTO: EPA)
Vitor Pereira a antrenat și în China (FOTO: EPA)

Everton ocupă locul 16 în clasamentul Premier League, iar antrenorul Rafael Benitez a fost demis. Acum, Vitor Pereira este favoritul conducerii pentru a-l înlocui pe Benitez, dar portughezul de 53 de ani nu este pe placul suporterilor, care l-ar dori pe fostul jucător al lui Chelsea, Frank Lampard. Pereira, care a sosit în Anglia la începutul acestei săptămâni, pentru a discuta cu conducătorii, s-a declarat şocat de atmosfera ostilă în care a fost primit. ”După părerea mea, unele critici nu sunt pentru mine Pentru că nu mă cunosc prea bine, nu îmi cunosc munca, nu mă cunosc ca persoană, nu-mi cunosc CV-ul. Am lucrat în multe ţări, la mai multe cluburi si am obţinut mai multe trofee. Înainte de a lucra cu o persoană nu o poţi judeca. Este prima dată în cariera mea când văd astfel de lucruri. Nu m-am mai confruntat în cariera mea cu astfel de comentarii la adresa mea. CV-ul meu vorbeşte de la sine. Cred că aceste critici nu îmi sunt adresate”, a spus Pereira, la Sky Sports.

Pereira nu este însă principala ţintă a mâniei suporterilor echipei Everton, care îi atacă în principal pe proprietarul Farhad Moshiri şi pe oficialii clubului, cărora li se cere să plece. În cariera lui, Pereira a antrenat, printre altele, echipele Santa Clara, FC Porto, Al Ahli, Olympiacos Pireu, Fenerbahce, Munchen 1860, Shanghai SIPG. Ultima dată, portughezul şi-a încheiat prematur al doilea mandat la Fenerbahce, echipă la conducerea căreia a fost numit în iulie 2021 şi dar a fost dat afară în decembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net