Fotbalist acuzat de 7 violuri, eliberat pe cauțiune în Anglia

Justiția britanică a luat o decizie care a inflamat populația. Internaționalul francez Benjamin Mendy, acuzat de şapte violuri şi o agresiune sexuală, a fost eliberat pe cauţiune după o audiere la Manchester.

Benjamin Mendy era titular la Manchester City (FOTO: Gulliver/ Gettyimages)
Benjamin Mendy era titular la Manchester City (FOTO: Gulliver/ Gettyimages)

Campion mondial cu naționala Franței în 2018, Benjamin Mendy era plasat în detenţie provizorie din august 2021, când au apărut primele acuzații la adresa lui. De atunci, fundașul care era titular la Manchester City a cerut de patru ori eliberarea pe cauţiune. Ultima cerere a avut efect, vineri cererea sa fiind aprobată de un tribunal din Manchester, chiar dacă din august până acum numărul acuzațiilor de viol a crescut de la două la șapte!

Conform judecătorilor, eliberarea sa este supusă unor condiţii "stricte", iar el va trebui să se prezinte la tribunal la 24 ianuarie, atunci când va anunţa dacă pledează vinovat sau nu. Dacă nu se prezintă la tribunal, va fi emis un mandat de arestare va fi emis pe numele lui. Conform autorităților, procesul propriu-zis este prevăzut să înceapă la 27 iunie sau 1 august.

Faptele ar fi avut loc între octombrie 2020 și august 2021

Fundaşul echipei Manchester City este vizat de şapte capete de acuzare pentru viol şi unul pentru agresiune sexuală pentru presupuse fapte care "ar fi avut loc între octombrie 2020 şi august 2021”, după cum se arată în rechizitoriu. De fapt, numărul acuzațiilor a crescut pe măsură ce timpul trecea. În noiembrie, de exemplu, el era acuzat de patru violuri şi o agresiune sexuală (asupra a patru femei, dintre care una cu vârsta de 16 ani, între octombrie 2020 şi august 2021), dar atunci au mai apărut două noi plângeri de viol. Apoi, în luna decembrie, Mendy a mai fost acuzat de viol și de o a șaptea presupusă victimă.

Benjamin Mendy a devenit campion al Angliei în primăvara trecută (FOTO: Gulliver/ Gettyimages)
Benjamin Mendy a devenit campion al Angliei în primăvara trecută (FOTO: Gulliver/ Gettyimages)

Internaţionalul francez evolua la Manchester City, din 2017, când a venit de la Monaco, pentru suma de transfer de 52 de milioane de lire sterline. El a cucerit mai multe trofee cu echipa de fotbal, ultimul fiind titlul în Premier League, în primăvara trecută. Francezul a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare de poliţie. Conform presei engleze, Mendy și-ar fi violat victimele în imensa lui casă, în timpul petrecerilor pe care le dădea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net