Fotbaliștii italieni se tem să intre pe teren. Ce pățesc în timpul meciurilor

Viața de fotbalist în Italia a devenit chiar periculoasă. Hoții au găsit o nouă metodă de a da spargeri în locuințele sportivilor: când aceștia sunt pe teren! Au fost mai multe cazuri în ultimele două săptămâni și jucătorii încep deja să se teamă când pleacă la stadion.

Stefano Sensi este ultima victimă a hoților (FOTO: EPA)
Stefano Sensi este ultima victimă a hoților (FOTO: EPA)

Ultima spargere de acest gen a avut loc miercuri, la locuinţa lui Stefano Sensi. Acestuia i-a fost spartă casa în timpul meciului pe care echipa lui, Inter Milano îl juca, pe teren propriul cu Torino (scor 1-0), în Serie A. Chiar dacă nu a fost titular, Sensi a fost pe foaia de joc și chiar a intrat pe teren în minutul 82, așa că hoții știau sigur că stăpânul casei nu îi poate încurca în timpul partidei.

Conform celor de la ”Football Italia”, hoţii au produs  pagubă de aproape 200.000 de euro. Cel mai de preț obiect furat a fost un ceas de 70.000 de euro. Conform raportului poliției, se pare că hoţii au pătruns în apartamentul din Milano prin fereastra de la bucătărie. Sensi a descoperit că i-a fost spartă casa atunci când a revenit de la meci, împreună cu soția lui.

Casa lui Salvatore Sirigu a fost spartă duminică

Duminică, o altă casă a unul fotbalist a fost spartă în timp ce hoții îl puteau urmări în direct la televizor pe proprietar. Portarul formației Genoa, Salvatore Sirigu – campion european în vară cu Italia - a fost călcată de hoţi, în timp ce el se afla pe teren la Roma, la meciul pierdut cu 3-1 cu Lazio, tot din Serie A. Conform raportului poliției, hoţii au intrat pe fereastra locuinţei internaţionalului italian, din cartierul Albaro din Genova. Lovitura ar fi fost dată de o bandă numită ”Acrobaţii”, pentru că a efectuat zeci de jafuri prin metode neconvenționale: nu intră pe ușă, ci pe geam. Ei se urcă pe ţevile exterioare şi apoi forţează din afara clădirii ferestrele şi uşile. Atacatorii au luat diverse obiecte de aur şi argint, inclusiv inele şi brăţări, fugind fără să lase urme.

Salvatore Sirigu a rămas fără bijuterii în timpul meciului (FOTO: EPA)
Salvatore Sirigu a rămas fără bijuterii în timpul meciului (FOTO: EPA)

Dar Sirigu nu a fost singura victimă din fotbal în weekend-ul trecut. Fotbalistul formației Napoli, Adam Ounas a fost atacat de hoţi în propria casă, sâmbătă, înainte de deplasarea la Milano pentru meciul cu AC Milan. Din câte se pare, plecarea echipei s-a amânat cu câteva ore față de programul anunțat inițial și de aceea hoții au dat nas în nas cu proprietarul casei, pe care îl credeau deja pe drum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net