Gestul deplasat făcut de portarul Argentinei, cu trofeul „mănușa de aur”. Emi Martinez, criticat de întreg mapamondul: „Astea nu merg cu mine”

Emiliano Martinez, portarul Argentinei, a făcut un gest deplasat cu trofeul în mână, chiar pe scenă, în văzul tuturor. Criticat de întregul mapamond, Emi Martinez, colegul lui Leo Messi, și-a explicat gestul grosolan!

Emi Martinez, gest grosolan la finala Cupei Mondiale
Emi Martinez, gest grosolan la finala Cupei Mondiale

Finala Cupei Mondiale s-a lăsat cu numeroase gesturi, unele dintre ele inexplicabile pentru fanii celor două echipe: Argentina și Franța. La ceremonia de premiere, portarul argentinian Emiliano Martinez a făcut un adevărat gest grosolan, în fața tuturor.

Emi Martinez a imitat un act sexual, cu trofeul în zona...genitală!

Ajuns cu trofeul în mână, portarul Emiliano Martinez a ținut să le facă o „dedicație” suporterilor francezi, în număr de 6.000, prezenți pe Lusail Satadium. S-a poziționat pe scenă în așa fel încât să poată fi văzut de toată lumea, a pus trofeul în zona intimă și a imitat, cu nerușinare, un act sexual.

Gestul portarului Argentinei nu a trecut neobservat de oamenii care au început rapid să-l critice pentru ceea ce a făcut. 

În fața presei, Emiliano Martinez a declarat că gestul său a fost dedicat în mod special suporterilor francezi, care l-au tot înjurat din peluză, pe durata meciului de pe Lusail.

„Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a spus Emiliano Martinez, după finala Cupei Mondiale. 

„A fost un meci în care am suferit mult, chiar dacă am deținut controlul. Ei au revenit și au pus presiune. Naționala noastră este predestinată să sufere. Am visat de mic la acest trofeu. Nu am cuvinte să pot descrie ce simt acum.

Am fost foarte calm la începutul seriei de penalty-uri, le-am zis și colegilor să rămână concentrați. Dedic această victorie familie mele. Au trecut prin multe, eu provin dintr-o regiune extrem de umilă. Am plecat de mic în Anglia pentru a-mi face un rost. Victoria asta înseamnă totul”, a mai completat portarul. 

Citește și - Ce semnificație are pelerina pe care a primit-o Lionel Messi, de la șeicul Qatarului. A purtat-o fără ca măcar să știe!

Gestul lui Martinez, criticat și de Gică Popescu

După gestul controversat al portarului Argentinei, Gică Popescu a ținut să vorbească și el despre ce s-a văzut pe scenă. Fostul mare fotbalist a menționat faptul că e o mare rușine în ceea ce a făcut Martinez, mai ales cu o asemenea ocazie cum a fost finala Cupei Mondiale. 

„Eu am crezut că face către cineva acest gest, dar nu știu către cine. Am rămas consternat două secunde. E un gest rușinos pentru cel mai bun portar al turneului final. După o prestație fabuloasă, să ai acest gest... la finala Campionatului Mondial se uită copii, se uită doamne. E un gest golănesc!”, a spus Gică Popescu.

Nici Florin Răducioiu nu a rămas indiferent la gestul făcut de goalkeeperul celor de la Aston Villa. 

„E inadmisibil, rușinos din punctul meu de vedere. El încearcă să facă o glumă după, dar... e reprobabil, din păcate pentru el”, a punctat și acesta. 

O româncă a stat pe scenă cu Messi, Mbappe și Macron

Ceea ce puțini oameni au știut despre marea finală de aseară de pe Lusail Stadium este faptul că o româncă pe nume Andreea, stewardesă la Qatar Airways, a stat pe scenă cu marii fotbaliști ai lumii. 

Pentru împărțirea medaliilor și a premiilor, țara organizatoare a folosit stewardese, iar printre acestea s-a numărat și românca noastră norocoasă!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net