I se vrea demisia: Mircea Lucescu i-a exasperat pe suporterii lui Dinamo Kiev

Ultima actualizare:

Faptul că se află doar la jumătatea clasamentului din primul eșalon ucrainean și că nu a găsit calea spre victorie, în ultimele două etape, pune la încercare răbdarea susținătorilor lui Dinamo Kiev.

O parte din suporterii lui Dinamo Kiev îl contestă pe Mircea Lucescu (FOTO: Instagram @kutovyy.pub)
O parte din suporterii lui Dinamo Kiev îl contestă pe Mircea Lucescu (FOTO: Instagram @kutovyy.pub)

După ce, în ultima etapă din campionatul Ucrainei, a obținut doar o remiză cu cu Vorskla Poltava, scor 1-1, Mircea Lucescu nu se bucură de susținerea unora dintre suporterii echipei pe care o antrenează. Aceștia au găsit o metodă inedită pentru a-i cere demisia și a grăbi plecarea tehnicianului de 77 de ani.
Un pub din Kiev, dedicat suporterilor echipei, a creat o bere specială cu chipul antrenorului, pe care a denumit-o „Go Away”. Produsul a început să fie promovat, iar creatorii lor au venit cu o serie de completări, prin intermediul rețelelor sociale. 

„Nu mai acceptăm văicăreala eternă”

„Vă prezentăm berea preparată special pentru pubul nostru. Produsul limitat a fost creat pentru un eveniment special: viitoarea demisie a lui Mircea Lucescu. Suntem de părere că Dinamo Kiev îşi va schimba curând antrenorul şi, începând de astăzi, fiecare dintre voi va putea să deschidă o sticlă şi să se bucure de moment la maximum.
Da, suntem nerăbdători să vină sărbătorile. Vrem ca Dinamo Kiev să-şi schimbe acţionariatul, vrem ca Ucraina să câştige războiul, dar pentru moment, aceste lucruri se află departe, iar demiterea lui Lucescu este deja aici.
Chiar şi cei mai înfocaţi fani ai săi simt că nimic nu merge conform planului şi nu mai acceptă această văicăreală eternă legată de arbitri, transferuri, ghinion și jocuri bune, dar pierdute”, au scris cei de la Kutovyy Pub.

Bilanțul lui Dinamo Kiev, în acest sezon, este unul care a stârnit critici. echipa lui Mircea Lucescu a adunat doar 10 puncte din cele 21 posibile, având doar trei victorii, tot atâtea înfrângeri și un egal. Tehnicianul român a preluat gruparea ucraineană, în vara lui 2020, contractul său fiind, teoretic, până în 2024. În sezonul curent și-a condus în 17 meciuri în total, printre care șase în Liga Campionilor și patru în Liga Europa, având șase partide câștigate, nouă pierdute și două remize. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net