Incident la Sevilla. Un jucător a fost lovit în cap cu un obiect!

Ultima actualizare:

Programat în optimile de finală ale Cupei Spaniei la fotbal, meciul dintre Betis Sevilla și FC Sevilla a fost întrerupt în minutul 40. Atunci, Joan Jordan, component al echipei gazdă, a fost lovit în cap de un obiect aruncat din tribune și s-a prăbușit la pământ.

Joan Jordan a acuzat șocul loviturii, rămând la sol (Foto: EPA-EFE)
Joan Jordan a acuzat șocul loviturii, rămând la sol (Foto: EPA-EFE)

Fotbalistul a fost transportat la spital, fiind declarat în afara oricărui pericol. "FC Sevilla transmite toată simpatia pentru Joan Jordan, starea lui de sănătate fiind cea mai importantă acum. El a fost transportat la spital, unde s-a stabilit că a suferit un traumatism craniocerebral. Jucătorul va fi ţinut sub observaţie la domiciliu timp de 24 de ore", a anunţat clubul andaluz. Spectatorul care a aruncat obiectul a fost reținut de poliția spaniolă. Incindentul s-a produs la puțin timp după ce Nabil Fekir marcase un gol pentru Betis. FC Sevilla deschisese scorul în minutul 35, prin Gomez, astfel că în momentul întreruperii jocului scorul era 1-1. Arbitrul meciului, Ricardo De Burgos Bengoetxea, a discutat cu antrenorii și căpitanii celor două echipe și apoi a decis că meciul nu va fi reluat. Confruntarea se va rejuca în această seară, însă fără spectatori. 

Echipa lui Florin Andone s-a calificat în „sferturi”

Formaţia Cadiz s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei după ce a trecut de Sporting Gijon la loviturile de departajare (4-2). Titular la învingători, Florin Andone a jucat până în minutul 61. Alte rezultate din optimile de finală: Mallorca – Espanol 2-1, Sporting Gijon (liga 2) – Cadiz 2-4 la lovituri de departajare, Girona (liga 2) – Rayo Vallecano 1-2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net