Mama lui Neymar, bătută de iubitul cu 30 de ani mai tânăr

25 ianuarie 2022

În familia brazilianului Neymar pare că nu există poveste de dragoste fără un scandal. Acum, protagonsită este mama fotbalistului de la Paris Saint Germain, Nadine Goncalves.

image
Mama lui Neymar, alături de iubitul cu 30 de ani mai mic, în urmă cu trei ani

În vârstă de 54 de ani, mama lui Neymar a atras atenția tabloidelor braziliene prin relația pe care a avut-o cu un model cu 30 de ani mai tânăr decât ea. Practic, iubitul era cu vreo 6 ani mai mic chiar decât fiul ei, fotbalistul. Ca în telenovele, și această iubire a fost cu năbădăi și, se pare, cu bătăi. Pentru că, se pare, tânărul iubăreț are o fire cam impulsivă, așa că certurile erau la ordinea zilei.

Spre bucuria lui Neymar și a surorii lui, Raffaela, mama lor, Nadine Goncalves, părea că s-ar fi despărțit de iubit în urmă cu un an în urma unui scandal de care încă se mai vorbește în vecini. Numai că cei doi s-au împăcat după scurt timp și s-au mutat împreună, dar au ținut relația ascunsă, ca să nu se supere din nou fotbalistul. Totul a ”explodat” după ce mama lui Neymar a fost bătută de iubit, într-unul dintre cele mai mari scandaluri dintre ei. Atât de mare a fost cearta, încât vecinii au fost nevoiți să cheme poliția din cauza țipetelor dintre cei doi, dar și a distrugerilor pe care tânărul model le făcea prin casă. Nimeni nu știe încă dacă Nadine Goncalves a depus plângere și nici dacă se cei doi se vor împăca.

Într-o declarație pentru presa braziliană, citată de digisport.ro, un apropiat al lui Tiago Ramos a explicat că acesta are momente de furie în care își pierde total controlul: are tendința de a face ravagii în jurul său în momentele de furie: ”Este extrem de agresiv și așa face cu toată lumea. Stăteam la hotel și a spart absolut tot ce se putea sparge acolo. A aruncat scaune de la etajul 20 și apoi s-a tăiat după ce a dat cu pumnul într-o masă din sticlă, ba chiar a încercat să se arunce de la balcon”, a spus acesta.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg