Panică pe Camp Nou! Barcelona ar putea pierde doi jucători abia cumpărați

Ultima actualizare:

Barcelona ar putea pierde doi jucători abia cumpărați. Clubul catalan a fost foarte activ în vara aceasta pe piața transferurilor, făcând niște achiziții de efect și sperând să revină în forma lor cea mai bună.

Panică pe Camp Nou! Barcelona ar putea pierde doi jucători abia cumpărați. Foto: Facebook/Barcelona
Panică pe Camp Nou! Barcelona ar putea pierde doi jucători abia cumpărați. Foto: Facebook/Barcelona

Clubul spaniol i-a achiziționat, printre alții, pe Robert Lewandowski de la Bayern Munchen și pe Rafinha de la Leeds United.

Poate te intereseazaă: Chiar avem șanse de calificare în grupele Conference League!

Barcelona caută să-și recapete forma din sezoanele precedente și sunt pregătiți să cheltuie sume mari în acest sens.

Vezi și: Top10 cele mai mari transferuri de fotbaliști din vara asta

Barcelona are probleme financiare

Cu toate că aceștia încă își caută opțiuni atât în atac, cât și în devensivă sau pe flancul mijlociu, nu este un secret pentru nimeni faptul că Barcelona trece printr-o perioadă grea în ce privește finanțele.

Clubul catalan a avut probleme în ultimele sezoane atât cu bugetul redus, cât și cu regulile fairplay-ului financiar impus de oficialii La Liga.

Aceste două impedimente au rezultat în pierderea lui Lionel Messi în vara anului trecut, jucătorul cel mai emblematic al echipei în această generație și care era motorul întregului bolid denumit FC Barcelona.

Problemele nu se încheie aici pentru Barcelona

Din nou fairplay-ul financiar le pune bețe în roate catalanilor. Aceștia au probleme cu înregistrarea oficială a mai multor jucători achiziționați în această vară, cu toate că aceștia au fost prezentați oficial.

Printre aceștia se află și Andreas Christensen de la Chelsea și Franck Kessie de la AC Milan.  Problema oficialilor de la Barcelona este că acești doi jucători au o clauză în contract care le permite să părăsească clubul pe gratis în cazul în care aceștia nu sunt înregistrați oficial pentru noul sezon de La Liga.

Pentru Barcelona, sezonul va începe sâmbătă, 13 august, când îi vor înfrunta pe Rayo Vallecano pe teren propriu. Oare va reuși Barcelona să păstreze toate adițile acestei veri sau va avea de suferit din nou din cauza normelor campionatului Spaniei?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net