Pele a fost internat din nou

Considerat cel mai mare fotbalist din toate timpurile, brazilianul Pele (81 de ani) are probleme de sănătate. El a revenit în spital după trei săptămâni petrecute acasă, alături de familie.

Pele se tratează de cancer (FOTO: EPA)
Pele se tratează de cancer (FOTO: EPA)

Fostul internaţional braziliana revenit în spital zilele trecute, la Sao Paulo, pentru a-şi continua tratamentul pentru cancer. Conform celor de la ESPN Brazilia nu a fost vorba de o urgenţă. Triplul campion mondial a fost internat câteva zile în spitalul Albert Einstein pentru chimioterapie, dar şi pentru investigaţii, pentru a se vedea dacă s-a extins cancerul la alte organe. Starul brazilian a fost externat joi.

Fostul jucător are o tumoare la intestin, încă una la ficat şi un început de tumoare la plămân. Medicii apreciază că starea lui Pele este stabilă.

Pele a fost operat pentru prima dată la 4 septembrie la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo pentru îndepărtarea unei tumori de pe colon. Brazilianul a fost ţinut atunci zece zile la terapie intensivă, unde a mai reveni ulterior pentru scurt timp din cauza unor probleme respiratorii. Pele a fost externat la aproape o lună după operaţie. De atunci, el a revenit în mod regulat în spital pentru chimioterapie, ultima dată în luna decembrie, atunci când a fost internat două săptămâni. A fost externat înaintea Crăciunului, astfel că a putut să-și petreacă sărbătorile de iarnă acasă, alături de cei dragi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net