Selecționerul Lituaniei iese la atac, înainte de meciul cu România

În vederea meciului de fotbal pe care România îl va disputa împotriva Lituaniei, marți, de la ora 21.45, la Kaunas, iar stadionul nu se prezintă în cele mai bune condiții cu o zi înainte, selecționerul gazdelor a luat apărarea organizatorilor din țara sa.

Romania Lituania (Sportpictures) jpg

După ce "tricolorii” nu au avut permisiunea să facă antrenamentul oficial pe stadionul pe care vor juca, comentariile despre starea gazonului nu au întârzit să apară. Astfel, Edgaras Jankauskas a punctat că situația nu este nici pe departe singulară, spunând că și la meciul din România lucrurile au fost similare, iar starea gazonului a lăsat de dorit. "Nici la București nu a fost cel mai bun teren", a declarat antrenorul în vârstă de 49 de ani, adăugând: "Nu știu cum se va desfășura meciul, având în vedere cum se prezintă terenul. Nici la București nu a fost cel mai bun teren, dar calitatea meciului a fost mai bună decât a terenului. Să sperăm că va fi la fel, dar cu un rezultat mai bun pentru noi".

Liga Națiunilor, asul din mânecă

Liga Națiunilor rămâne o competiţie cu o miză uriașă pentru naționala lui Mircea Lucescu, dat fiind faptul că o eventuală clasare pe primul loc poate facilita drumul spre barajul Campionatului Mondial din 2026, organizat în Canada, Mexic și Statele Unite ale Americii. Regulamentul prevede că la barajul turneului final vor ajunge 16 echipe naționale din Europa, după cum urmează: 12 care vor termina pe locul doi în preliminarii și cele mai bine clasate patru reprezentative câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor, dar care nu au ocupat locurile unul sau doi în grupele din preliminariile CM 2026.

Programul și rezultatele României în Liga Națiunilor

6 septembrie: Kosovo-România (0-3) 

9 septembrie: România-Lituania (3-1)

12 octombrie: Cipru-România (0-3)

15 octombrie: Lituania-România

15 noiembrie: România-Kosovo

18 noiembrie: România-Cipru  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Minge fotbal (EPA) jpg
ronaldo ceas facebook png
Antrenament nationala Romanie (Sportpictures) jpg
Ilie Oana (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Sportpictures) jpg
Cipru Romania (Sportpictures) jpg
Emma Răducanu  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net