Surpriza pregătită de coechipieri lui Ianis Hagi

Ianis Hagi este un jucător important nu doar în angrenajul formației Glasgow Rangers, ci și în familia acestui club, iar gestul de miercuri al colegilor lui de echipă este edificator.

Ianis Hagi (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Ianis Hagi (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Gest frumos făcut de coechipierii lui Ianis Hagi de la Glasgow Rangers. Ei i-au dedicat românului victoria obținută cu scorul de 1-0 în fața lui Livingston, în etapa a XXIII-a a campionatului scoţian de fotbal. Golul victoriei a fost marcat în minutul 75, de Scott Arfield, care a menținut astfel distanța de patru puncte în fața ocupantei locului secund, Celtic Glasgow.

După meci, jucătorul gazdelor Fashion Sakala a declarat că echipa îi dedică victoria obţinută lui Ianis Hagi, care tocmai a fost operat la genunchi. ”A fost un meci foarte greu, dar eram pregătiţi pentru el. Ne-am dorit cele trei puncte. Despre asta am vorbit şi a fost un joc special din cauza situaţiei lui Ianis Hagi. A fost o dedicaţie foarte mare pentru el. Cred că singura modalitate de a-i ura noroc şi să se facă bine curând a fost să obţinem cele trei puncte”, a declarat Sakala.

Din păcate pentru el, fiul lui Gică Hagi nu va mai juca până în vară după ce a fost operat la genunchi în urma unei accidentări suferite săptămâna trecută, contra lui Stirling Albion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net