Francezul care nu a jucat în Franţa

Ultima actualizare:

    Griezmann îi dedică fiecare reuşită fiicei saleFoto: AP
Griezmann îi dedică fiecare reuşită fiicei saleFoto: AP

Franţa a ajuns în semifinalele Euro 2016 după ce a învins Islanda, 5-2, iar unul dintre goluri a fost semnat de Griezmann.

Acesta a ajuns la 4 goluri la actuala competiţie, fiind golgheter până acum, iar Click! vă prezintă câteva informaţii inedite despre el.

Carieră

A început fotbalul la UF Macon, echipa din oraşul său, şi apoi a dat probe la mai multe formaţii cunoscute din Hexagon. A fost refuzat fiindcă era prea mic de înălţime sau prea slab, recent oficialii lui Lyon recunoscând că cea mai mare greşeală a fost să-l respingă. În schimb, spaniolii de la Real Sociedad l-au legitimat când avea 14 ani şi l-au vândut apoi celor de la Atletico pentru 30 de milioane. Drept urmare, e singurul francez care nu a evoluat în Franţa la seniori!

Alături de Messi

A fost votat de fani pentru a apărea pe coperta jocului FIFA 2016, acolo unde a pozat împreună cu Messi. A fost primul francez care a primit această onoare din 2013.

Sora sa a scăpat din atac terorist

În noiembrie 2015 teatrul Bataclan din Paris a fost atacat de terorişti, 89 de persoane fiind ucise. Printre cei aflaţi în sală se afla şi Maude, sora lui Griezmann, ea reuşind să scape cu viaţă. 

Familie

Atacantul are o relaţie de mult timp cu Erika Choperena, cei doi devenind părinţii unei fetiţe în aprilie 2016. Antoine celebrează golurile imitând gestul unui sugar, dedicaţie pentru fiica sa, Mia.

Fan NBA

În timpul liber urmăreşte meciurile din baschetul nord-american şi chiar a asistat la multe partide, având în colecţie echipamente ale sportivilor preferaţi, de la Chicago Bulls şi până la LA Lakers. De altfel, el a fost ales să promoveze produsele unui celebru artist hip-hop, Dr. Dre, şi are câteva tatuaje cu teme religioase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net