«Are complexe şi se crede mare vedetă!»

simeon stalpnicul png

Scandalul iscat în jurul unei prezentări de modă ia amploare.

În urma zvonurilor conform cărora Claudia  de la Sexxy ar fi refuzat să urce pe podium alături de colegele ei mai tinere, de la trupa Dolls sau Senzual, fetele o atacă dur, acuzând-o că are complexe.

Solistă cu state vechi în muzica autohtonă, Claudia Pătrăşcanu de la Sexxy şi-a pus noua generaţie de cântăreţe în cap, după ce, joi seară, nu a mai apărut alături de acestea într-o prezentare de modă, ce a avut loc la clubul Dumars.

"Nu înţeleg de ce nu a  vrut Claudia să prezinte că nu arată aşa rău. Asta e, fetele din generaţia tânără sunt mai frumoase, mai slăbuţe, dar Claudia trebuie să-şi asume vârsta!"Radu Baron, impresar Senzual

Bună prietenă cu Mădălina Iancu, semnatara colecţiei Terrani Couture, Claudia a fost invitată de aceasta să urce pe podium alături de fetele din trupele Dolls şi Senzual.

Ea s-a răzgândit însă subit să mai participe, gurile rele înaintând ipoteza că aceasta s-ar fi retras atunci când a aflat că trebuie să defileze alături de mai tinerele ei colege.

"Această Claudia Pătrăşcanu, ori suferă de un complex de inferioritate acut, ori se crede prea vedetă pentru a defila pe podium alături de alte cântăreţe aflate la debut!"Marinela Avădanei, trupa Dolls

Auzind acest lucru fetele de la Dolls au sărit ca arse. La rândul lui, impresarul fetelor de la Senzual, Radu Baron pune şi el la punct pe Claudia.

Claudia: «Am avut gripă!»

"Aveam şi gripă, mă simţem rău şi am anunţat-o pe Mădălina că nu urc pe scenă. N-am vrut să apar, pur şi simplu, nu am nimic cu aceste fete pe care nici nu le cunosc, de altfel. Tocmai de aceea nu-mi place să se asocieze numele meu cu al lor, poate lor da", ne-a spus Claudia.

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg