Australianul Faydee a pus ochii pe o nouă solistă româncă! Vezi despre cine e vorba

Ultima actualizare:

    Faydee a luat şi un premiu
Faydee a luat şi un premiu

Joi seara, în cadrul Bucharest Fashion Week 2014 a avut loc o nouă premieră. Australianul Faydee, cunoscut pentru piesele lui dar şi colaborările din lumea muzicap romînească, şi-a lansat şi o colecţie de haine.

Cântărețul de origine australiană Faydee și-a făcut debutul în industria mondială a modei, prezentănd pe scena festivalului din România prima sa colecție de haine.

Faydee şi Adora au socializat după eveniment
Faydee şi Adora au socializat după eveniment

Fete şi băieţi au purtat tricouri cu imaginea artistului dar şi cu inscriăţii din piesele sale. Acestea au făcut senzaţie şi sigur vor avea vânzare. În plus, Faydee a primit şi premiul special pentru îmbinarea muzicii cu designul vestimentar.

Aşa arată o rochie din noua colecţie
Aşa arată o rochie din noua colecţie

Solistul are parte de noroc nu numai în cariera de model dar şi în cea de cântăreaţ, pentru că de cirând a colaborat cu Costi Ioniţă cu care este şi foarte bun prieten dar şi cu Tara, fostul iepuraş din Playboy cu care mai pregăteşte şi alte surprize. Însă la Bucharest Fashion Week australinaul a mai fost surprins cu cineva. Este vorba de o solistă blondă, pe numele ei Adora, cu care a tot discutat în culise. Nu ştim dacă este vorba de o nouă colaborare, pentru că niciunul dintre ei nu ne-a dat mai multe amănunte fiiind secretoşi. Dar dacă e să fie o nouă colaborare vom afla curând.  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net