Cât câștigă Inna din vizualizările pe Youtube

image
Inna câștigă 1 milion de dolari pe an din vizualizările pe care le face pe YoutubeFOTO: Arhiva personală

Inna a devenit un adevărat brand românesc în muzica internaţională. Lansează hit după hit şi este iubită de milioane de fani din întreaga lume! De exemplu, pe Youtube cântăreaţa are cel mai vizionat canal de videoclipuri cu 662 de milioane de vizualizări, care-i aduc în conturi, pe an, 1 milion de dolari.

Cât câştigă artiştii din contractele cu Youtube? E simplu. Se creează un cont Google, se activează, se selectează tipul de reclamă, iar apoi se încarcă videoclipul pe Youtube. În funcţie de numărul vizualizărilor şi al reclamelor, artiştii pot câștiga intre 100 de euro si 2000 de euro pentru fiecare milion de afisari.

Şi managerul Innei a confirmat faptul că Youtube-ul a devenit o adevărată sursă de venit pentru cântăreaţă: "Într-adevăr, YouTube devine o sursă de venit nouă şi importantă pentru artişti de când vânzările de muzică au scăzut în lume, nu doar în România. Informaţiile privind încasările de la YouTube sunt confidenţiale şi diferă de la canal la canal'', a mărturisit Lucian, managerul Innei, pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:30, la Prima TV.

Însă, Inna nu a fost dintotdeauna un star internaţional şi nici prea înstărită. A fost nevoită să bată la multe uşi aparent închise, pentru a ajunge artista de astăzi! Dacă la început arăta ca un diamant neşlefuit şi era stângace în exprimare, astăzi Inna este un model pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Solista a avut mai multe colaborări cu artişti străini, precum Pitbull şi Yandell. Ea a concertat de nenumărate ori în mai toate ţările din Europa, Statele Unite, Asia, iar în Mexic este asemănată cu Madonna.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, de la Prima TV.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
Zalomir jpg
Mirciulică afis film jpg
image
image
image
image
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg