Ce cochete sunt Udrea și mama ei în blănuri de 10.000 de euro!

20 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Fostul ministru şi-a scos mama la mall şi a devalizat magazinele, cocoţată pe tocuri de 12 cm şi îmbrăcată într-o haină de vulpe polarăFotografii: Mihai Ionescu/BLITZ

Orice ai zice, Elena Udrea e o apariţie. Că o placi sau nu, un lucru e cert: n-ai cum să nu o observi. Pentru o simplă ieşire la cumpărături, într-un mall, blonda s-a îmbrăcat ca de podium: pantofi cu toc cui, jeanşi cu aplicaţii florale şi, piesa de rezistenţă, o haină de blană până în talie, care costă cât jumate de Dacia Logan.

Şi vedetele au dat iama în cumpărături pentru Crăciun, aşa că zilele acestea ai şansa să dai nas în nas cu celebrităţi pe care le vezi doar la televizor. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Elena Udrea (43 de ani) într-un mall din Bucureşti, unde nu a ieşit cu iubitul, Adrian Alexandrov, ci cu mama ei, Maria Veliceasa. E şi normal, ţinând cont că despre bărbaţi s-ar spune că nu au răbdare la shopping. 

simeon stalpnicul png
Mama şi fiica au luat masa la un restaurant cu specific oriental

Cele două doamne au colindat magazinele, probabil dorind să se inspire pentru cadourile de Crăciun, apoi au luat masa la restaurant, alături de nişte prieteni. Nimic neobişnuit până acum, însă dacă te uiţi cu atenţie la fotografii n-ai cum să nu observi luxoasele haine de blană cu care Elena Udrea şi mama ei au făcut parada modei prin mall. Şi pentru că nu suntem specialişti în acest domeniu, am contactat un designer avizat, nume cunoscut în branşă: Flora Năstase. Aceasta ne-a confirmat bănuielile, şi anume că hainele de blană nu sunt deloc ieftine sau de calitate îndoielnică.

simeon stalpnicul png
Udrea a asortat la blăniţă nişte ghetuţe albastre cu toc de 12 cm

“Elena Udrea poartă o haină de blană din vulpe polară sau vulpe de Alaska, iar mama ei are o haină din nurcă safir”, ne-a declarat Flora Năstase. Preţurile variază foarte mult în funcţie de locul din care sunt achiziţionate aceste piese, însă ţinând cont că Elena Udrea consumă lux pe pâine, probabilitatea ca aceste blănuri să fie de la casa Dior sau Chanel e foarte mare. Haina ei ajunge şi la 4.000 de euro, iar cea a mamei, pentru că este mult mai lungă, undeva spre 5.000 de euro. Nurca safir este la mare căutare în rândul vedetelor amatoare de blănuri naturale, iar această specie se obţine prin încrucişarea dintre nurcă aleutină şi nurcă platinată.

simeon stalpnicul png
Cele două au aşteptat în faţa mallului maşina condusă de iubitul Elenei

Pe site-ul Florei Năstase, o haină de blană lungă, din nurcă, trece de 9.000 de lei. Elena Udrea nu este la prima apariţie într-o blană scumpă. În colecţia ei, pe lângă pantofi şi genţi de lux, se regăsesc şi blănuri de vizon palomino, dar şi de hermelină.

Antonia şi Velea, şi ei în febra Crăciunului

simeon stalpnicul png
Alex Velea a luat doi brazi artificiali, dar și alte decorațiuni

Antonia și Alex Velea au fost surprinși și ei de fotoreporterii Click! în febra cumpărăturilor de Crăciun. Cei doi artiști și-au chemat șoferul și au plecat în căutarea brazilor. Mai întâi, au mers până la Ikea, dar au plecat cum au venit, fără brazi, întrucât nu au găsit.

simeon stalpnicul png

Artiștii au achiziționat trei pungi de ghirlande din mall și doi brazi artificiali dintr-un alt centru comercial din zonă. Și pentru că nu au reușit să aranjeze cutiile în portbagaj, solista s-a înghesuit pe bancheta din spate, cu brazii în brațe.

Ilie Năstase a luat cadouri pentru familie

simeon stalpnicul png
Ilie Năstase a cumpărat câteva produse de la un celebru magazin sportiv

Fostul mare tenisman Ilie Năstase a ieșit și el la shopping tot în zona de Nord a Capitalei. Îmbrăcat elegant, cu palton negru și fular vișiniu, el s-a oprit într-un celebru magazin cu haine sport, de unde a plecat cu câteva daruri pentru cei dragi, soția Brigitte și fiicele Emma și Alesia. Tenismenul este foarte popular, așa că mai avea puțin și făcea febră musculară la mână de câți oameni a fost nevoit să salute în mall. La plecare, deși își parcase bolidul BMW Z4 pe un loc interzis, paznicul nu l-a apostrofat, ba chiar i-a urat „o zi bună!”.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg
bobonete jpg
3madonna png