Celebrități de la Hollywood, certate cu legea! Ce au făcut

image
Ariana Grande (22 de ani) a făcut un gest dezgustător într-un magazin de gogoșifoto: Arhiva Personală

Au fost prinse cu substanţe ilegale, s-au certat cu paparazzi, ba chiar au fost acuzate de violenţă domestică. La o aşa reclamă, nu se gândește nimeni la vedetele de la Hollywood. Multe dintre ele nu sunt chiar uşă de biserică. Aşa că să nu vă mire că Ariana Grande e cercetată de autorităţi. Motivul e halucinant. A lins gogoşile dintr-un magazin şi a plecat fără să le cumpere. Cine sunt starurile certate cu legea, aflaţi chiar acum.

Justin Bieber nu renunţă la imaginea de „băiat rău”, pe care şi-a creat-o în ultima vreme. Interpretul canadian, în vârstă de 21 de ani, este mereu protagonistul multor scandaluri. Obişnuieşte să întârzie la concerte, a fost prins cu substanţe ilegale, s-a certat cu paparazzi ce mai, Justin le-a făcut pe toate. Gurile rele spun că lui Bieber i s-a cam urcat celebritatea la cap, lucru ce a atras inevitabil şi antipatii.

Iar Chris Brown nu va scăpa prea uşor de reputaţia rea! Vă aduceţi aminte de scanalul uriaş în care a fost implicat, după ce a bătut-o pe Rihanna? Dar asta nu e tot! Interpretul a mai încălcat legea, după ce a fugit de la locul unui accident pe care l-a provocat şi nu o singură dată a fost acuzat de violenţă fizică.

Ariana Grande te cucerește cu o singură privire. Nu ai spune niciodată că sub gingășia chipului ei ar ascunde și ceva rău. Dar uite că Ariana își scoate gheruțele imediat cum lucrurile nu merg așa cum își dorește. S-a certat cu foștii iubiți şi şi-a atacat verbal colegi de breaslă. Acum ea este implicată într-un scandal de proporții. Cântăreața de 22 de ani poate ajunge pe mâna poliției pentru că a lins gogoșile într-un magazin fără să le cumpere. Autoritățile susțin că Ariana a încălcat legea alimentației și a pus în pericol alte persoane.

Nici Russell Crow nu este ușă de biserică. Deși este un actor apreciat la Hollywood, gurile rele spun că are o personalitate foarte complicată. Din cauza problemelor cu alcoolul, actorul a amenințat cu moartea producători și a insultat multe alte persoane. Ieșirile sale violente au făcut dificile multe dintre filmările sale.

Iar Katherine Heigl este o nesuferită în adevăratul sens al cuvântului. Pe lângă faptul că face mofturi pe platourile de filmare, Katherine a criticat dur realizatorii serialului care a consacrat-o, Grey's Anatomy. Ba mai mult, ea a refuzat un premiu pe care ar fi trebuit să-l primească pentru rolul jucat. Şi uite aşa, nimeni de la Hollywood nu și-a mai dorit să colaboreze cu Katherine.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Zona Merișor   Dealul Babii  Foto Daniel Guță (4) JPG
Matteo - Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
Anca Pandrea  jpg
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice