Charlie Sheen, dependent de sex! A făcut amor cu 5.000 de femei VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Charlie Sheen este dependent de sex foto: foxnews.com
Charlie Sheen este dependent de sex foto: foxnews.com

Dependenţele sunt la ordinea zilei în showbiz-ul american! De droguri, de alcool sau de operaţii estetice, toate au ocupat un rol major în viaţa celebrităţilor.

Kanye West nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre dependenţa lui de sex. Ba din contră! De câte ori a avut ocazia s-a deschis în faţa publicului. Nu de mult a declarat pentru publicaţia americană „The Sun" că are o problemă sexuală serioasă, pentru că vrea să facă sex tot timpul.

Russel Brand ocupă, de departe, primul loc în topul vedetelor nimfomane! În 2007, actorul a recunoscut că s-a culcat cu peste 2.000 de femei. Şocaţi, prietenii săi l-au sfătuit să se interneze într-o clinică, pentru a-şi trata dependenţa. Perioada de abstinenţă de după reabilitare a fost un succes, pentru că, la puţin timp s-a căsătorit cu Katy Perry, însă relaţia lor a durat doar 1 an şi 2 luni, iar la sfârşit, Russel a revenit la vechile obiceiuri!

Dependenţa pentru alcool şi droguri a actorului Charlie Sheen este binecunoscută. Ceea ce nu ştiaţi despre el este faptul că este şi un Casanova veritabil. Slăbiciunea lui pentru prostituate şi starlete porno i-a indicat faptul că este nimfoman, pentru că, spune el, s-a culcat cu peste 5.000 de femei.

Dacă zvonurile despre cuceririle ei sexuale sunt adevărate, Lindsay Lohan are ceva partide amoroase la activ. Nu numai cu celebrităţi precum Aaron Carter si Wilmer Valderrama, ci şi cu femei, precum Samantha Ronson. Întrebată în 2007 dacă vreuna dintre internările ei de la reabilitare a vizat dependenta de sex, Lindsay a recunoscut: "Au fost mai multe, da. Îmi place să fac sex. Actoria e o meserie singuratică şi eu urăsc să dorm singură".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net