Cine este românul care a cântat cu Chris Brown | VIDEO

Ultima actualizare:

    Andrei Bozeanu este românul care cântă muzică trapfoto: arhiva personală
Andrei Bozeanu este românul care cântă muzică trapfoto: arhiva personală

Un român a cântat alături de Chris Brown şi Lil Wayne! Boz este cântăreţul de muzică trap, care a semnat cu o celebră casă de producţie din America! Numele lui a apărut şi într-o prestigioasă revistă de muzică, de peste hotare.

Din Olteniţa în America, parcă nu-i aşa mare distanţa atunci când faci totul cu pasiune! Aşa a spus şi Andrei Bozeanu, românul pentru care drumul spre succes nu a fost deloc anevoios. 

"E mult spus succes pentru că succesul este un proces care nu se opreşte niciodată. Eu aspir că o să ajung la succes la un moment dat. Genul muzical pe care îl abordez este genul pe care îl simt, nu este o modă, sau ceva de moment, e ceva ce mi se plia 100%", a declarat artistul la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la 23.30, la Prima Tv.

Artistul a semnat cu o celebră casă de producţie din America
Artistul a semnat cu o celebră casă de producţie din America

Aşa a ajuns artistul să facă muzică trap! Hobby-ul pe care îl Boz are încă din copilărie, când şi-a înfiinţat prima trupă de hip hop, a devenit puţin câte puţin un mod de viaţă. "Acum aproximativ doi ani mi-am dat seama de potenţialul pe care îl am şi oportunităţile care se deschid", a adăugat el la emisiunea Click! 

Boz, aşa cum este cunoscut în industria muzicală, a semnat cu o casă de discuri din Statele Unite, iar apoi au început şi colaborările cu artişti de succes.

"Am lansat un mixtape pe care am avut colaborări cu Lil Wayne, Chris Brown, Future. Am obţinut de la ei ceea ce se numeşte drept de remix asupra unor hituri ale lor. Pe fiecare piesă există strofe pentru fieacare artist. Şi una dintre strofe a fost scoasă şi mi-a fost trimisă piesa", a povestit artistul la Prima Tv.

Aspiraţiile tânărului artist nu se opresc aici! Andrei nu exclude ca pe viitor să ajungă în studiorile Rihannei sau ale altor artişti internaţionali. Românul a fost luat în vizor şi de jurnaliştii din străinătate, astfel că Boz a beneficiat de un articol în XXL Magazine, o cunoscută revistă de muzică în ale cărei pagini au apărut interviuri cu mari artişti de peste hotare.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net